Havza Muhtarları Derneğinden Başkan Demir'e Ziyaret

TAKİP ET

Havza Muhtarları Derneği Başkanı, yönetim kurulu ve dernek üyesi muhtarlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret ettiler. Demir ile görüşen muhtarlar geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, yönetim kurulu ve dernek üyesi muhtarlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarette Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin Havzalı muhtarlar adına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e çiçek takdim etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında gerçekleşen görüşmede Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek; “Öncelikle Havzalı muhtarlarımız adına geçirmiş olduğunuz rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız ve görevinizin başına dönmeniz bizler mutlu etti. İnşallah birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz.” Dedi.

Yapılan görüşmede muhtarlar tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e mahalleleri hakkında bilgiler verilerek taleplerini ilettiler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ve Havzalı muhtarlara ziyaretleri ve geçmiş olsun temenniler için teşekkür etti.

Demir tüm gayretlerinin Samsun’a hizmet olduğuna değinerek tüm mahallelerin altyapı çalışmalarının tamamlanacağını belirtti.