Havza Muhtarları Derneğinden Kan Bağışı kampanyasına destek

TAKİP ET

Havza Muhtarları Derneğine üye muhtarlar Havza Kaymakamlığı tarafından Havza Belediyesi ve Türk Kızılay İlçe Koordinatörlüğü işbirliği ile Türk Kızılay tarafından yürütülen Güvenli Kan Temini Projesi kapsamında yürütülen çalışmalara destek olmak amacı düzenlen kan bağışı kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulundular.

Mehmetçik Meydanında devam eden kan bağışı otobüsünü ziyaret eden Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ve mahalle muhtarları burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, Kan Bağışı Kazanım Uzmanları Salih Kaya ve Yaşar Batur ile Türk Kızılay İlçe Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve kan bağışında bulundular.

Kızılay'ın sadece Türkiye ile sınırlı kalmayan, dünya çapında saygı duyulacak hizmetler sunduğunu ifade eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi olarak Kızılay'ın çalışmalarına katkı sunmak adına sosyal sorumluluk hizmetleri kapsamında kan bağışı etkinliğine destek verdiklerini ifade ederek; “ Kan Bağışı etkinliğimize katılarak destek veren başta muhtarlarımız olmak üzere, çalışanlarımıza ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim böyle bir ihtiyacı hasıl etmesin ancak her türlü şart ve durumda kan ihtiyacı olan insanların olacağını asla unutmadan, kan bağışında bulunmak insanlık görevidir” dedi.

Kan bağışında bulunan Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ise, “Bir kan bir can demektir, kan bağışını ne kadar artırırsak o kadar iyi olur. Havza Kaymakamlığımız ve Havza Belediyesine bu anlamda teşekkürlerimi sunarım Mahalle muhtarları olarak kan bağışı noktasında ciddi bir hassasiyet göstermekteyiz. Bugünde muhtarlarımızla birlikte gelip kan verdik, çok mutluyuz “ dedi.