Havza OSB Yönetimi Kurulu Toplandı

TAKİP ET

Havza Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Samsun Valiliğinde Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında gerçekleştirilen Havza OSB Yönetim Kurulu toplantısında yeni parsel tahsis talepleri, mevcut firmaların inşaatlarının son durumu, Havza OSB’nin 4500 dekara çıkarılması ve OSB genişleme alanlarıyla ilgili süreç ile Havza OSB’ye doğalgaz arzı konusu görüşüldü.

Havza Kaymakamımız Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza TSO Başkanımız Erkan Acar, yönetim kurulu üyeleri ve Havza OSB idareciler katıldı.

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı Havza OSB’de tahsislerin artması ve alan genişletme çalışmalarının hızlandırıldığını ve Havza OSB’ye doğalgaz arzının önemli olduğuna değindi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir toplantı sonrası yaptığı açıklamada Havza OSB’nin doğalgaza kavuşması ile Havza OSB’nin daha cazip hale geleceğini belirterek; “ Havza OSB ilçemizin geleceği ve bizler bu bilinç ile ilçemizi için çalışıyoruz. Bu konuların başında doğalgaz arzı gelmekte. İnşallah Havza OSB 2023 yılında doğalgaza kavuşacak.” Dedi.