Havza TSO Başkanı Acar'a TOBB'dan hizmet şeref belgesi

TAKİP ET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildiği TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 79. Genel Kurul'da Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Havza TSO Genel Sekreteri Arif Altun'a Hizmet Şeref Belgesi Takdim edildi.

TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Birlik merkezinde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni'nde Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Havza TSO Genel Sekreteri Arif Altun’a Hizmet Şeref Belgesi Takdim edildi.
Genel kurul öncesi Havza TSO Başkan ve TOBB ARGE ve İnovasyon Kurulu Raportörü Erkan Acar Kurul Başkanı Abdülkadir Fişekci ve kurul üyeleri ile birlikte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ile bir araya geldi.
Havza TSO Başkanı Erkan Acar genel kurul sonrası yapmış olduğu açıklamada; “Öncelikle genel kurulumuzun ülkemize ve birliğimize hayırlı olmasını dilerim. Tüm gayretimiz ile üreten Türkiye’ye katkı vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Genel Kurul kapsamında düzenlenen törenle Hizmet Şeref Belgesi almaktan ötürü yönetimim ve Havza adına gurur duydum. Bizleri bu belgeye layık gören TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetimine teşekkür ederim.” Dedi.