Havza TSO'da Erkan Acar'ın Beyaz Listesi Kazandı

TAKİP ET

Havza Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) gerçekleştirilen Meclis ve Meslek Komitesi seçimlerinde Erkan Acar'ın beyaz listesi kazandı. Mevcut Başkan Erkan Acarı'ın beyaz listesi 5 gurupta da önde çıktı.

Havza TSO Binasında gerçekleşen ve 450 üyesi bulunan Havza TSO’da Meclis ve Meslek Komitesi seçimlerinde oy kullanma hakkı olan 286 üyenin 185’i oy kullandı. Yapılan sayım işlemi sonucunda Acar’ın beyaz listesi 10 meclis üyeliğinin ve 5 meslek gurubunun ile 5 gruptan 25 komite üyeliğinin tamamını alarak büyük bir zafer aldı.

İki liste halinde gidilen ve 185 oyun kullanıldığı, 6 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde mevcut başkan Erkan Acar’ın beyaz listesi 157 oy aldı. Rakibi olan turuncu liste ise ancak 16 oy alabildi.

Meclis üyeleri, 07 tarihinde düzenlenecek ilk meclis toplantısında Havza TSO yönetim kurulu başkanı ve Meclis Başkanı ile yönetimi seçecek.

Seçim sonrası bir açıklama yapan Havza TSO Başkanı Erkan Acar seçim sonuçları itibari ile Havza’ya hayırlı olmasını dileyerek; “Üyelerimizin güven ve teveccühleri ile 5 komitenin ve 10 meclis üyeliğinin tamamını aldık. Kazanan Havza, kazanan istikrar ve gelişme oldu. İnşallah 7 Ekim tarihinde yapılacak olan ilk meclis toplantımız ile yönetim kurulumuz ve meclisimizi oluşturarak Havzamıza hizmet için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler Havzalıyız ve sevdamızda hayallerimizde Havza için.” Dedi.