Havza TSO'dan Belediye Başkanı Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Genel kurul sürecinin tamamlayan Havza TSO yönetim ve meclis üyeleri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ettiler.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Yönetim Kurlu Başkan Yardımcısı Yakup Akekin, Sayman Dursun İkiz, yönetim kurlu üyeleri Yusuf Alper Gedik, Recep Teber Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, Katip Yahya Ayan, Meclis üyeleri İlyas Yüksel, Saffet Ergin ve Oda Genel Sekreteri Arif Altun’dan oluşan heyet Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Havza TSO Başkanı Erkan Acar Başkan Özdemir’e genel kurul süreci hakkında bilgiler vererek; “Bizim derdimiz, hayalimiz ve mücadelemiz Havza için. İnşallah geçmiş dönemimizde olduğu gibi yine önceliğimiz Havza ve Havzamızın geleceği olan Havza OSB olacak. Havza TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri olarak ilçemiz için bunda önce olduğu gibi bundan sonrada her kurumumuz ile birlikte hareket edeceğiz. Bu çalışmalarda bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir’e teşekkür ederim.” Dedi.
Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran ise ilçenin kazanımları için diğer kurumlar ile istişare içerisinde çalışmalara devam edeceğini belirtti.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’de Acar, Başaran ile meclis ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek; “Öncelikle kısa süre önce tamamlanan genel kurul sürecinin ilçemize hayırlı olmasını ve görevlerinizde sizlere başarılar dilerim. Hepimizin ortak paydası Havza. Havza Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugünde ilçemiz ve ilçem halkımızın hayrına olan her işte elimizi taşın altına sokmaktan geri durmayacağız. Havza OSB ilçemiz için önemli. İnşallah Havza için dün hayal olan, bu gün hayat bulan ve yarın Havza’da işsizliği sona erdirecek olan Havza OSB Karadeniz bölgesinin en büyük OSB’si olma yolunda ilerliyor. Nazik ziyaretlerinizden ötürü sizlere tek tek teşekkür ederim.” Dedi. 

Havza TSO Başkanı Erkan Acar