Havza TSO Yönetim ve Meclis üyelerinden Ziyatretler

TAKİP ET

Genel kurul sürecinin tamamlanmasının ardından yönetim ve meclis üyelerin belirlenmesinin ardından Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim ve meclis üyeleri ilçede bulunan resmi kurum

Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Akekin, Sayman Dursun İkiz, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Alper Gedik, Recep Teber Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, Katip Yahya Ayan, Meclis üyeleri İlyas Yüksel, Saffet Ergin ve Oda Genel Sekreteri Arif Altun’dan oluşan heyet kendilerini tanıtmak ve yapılabilecek orta çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak üzere resmi kamu kurum ve kuruluşları ile STK temsilcilerini makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Havza TSO Yönetim ve Meclis üyelerinden oluşan heyet Havza İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci, Havza Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Üyesi Ercan Tural, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, MHP İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Eski ve CHP Yönetimini ziyaret ettiler.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar Başkan Özdemir’e genel kurul süreci hakkında bilgiler vererek; “Bizim derdimiz, hayalimiz ve mücadelemiz Havza için. İnşallah geçmiş dönemimizde olduğu gibi yine önceliğimiz Havza ve Havzamızın geleceği olan Havza OSB olacak. Havza TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri olarak ilçemiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her kurumumuz ile birlikte hareket edeceğiz..” Dedi.

Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran ise ilçenin kazanımları için diğer kurumlar ile istişare içerisinde çalışmalara devam edeceğini belirtti.