Havza Yenilikçi Projeler Geliştirme Derneği ilk genel kurulunu yaptı

TAKİP ET

Havza'da kısa süre önce kurulan Havza Yenilikçi Projeler Geliştirme Derneği (PROGEL) ilk genel kurulunu gerçekleştirildi. Genel Kurulda oyların tamamını alan Seyit Ahmet Dikmen başkan olarak seçildi.

Havza'da kısa süre önce kurulan; sosyal, ekolojik ve ekonomik alanlarda proje hazırlamak ve uygulamak amacıyla kurulan Havza Yenilikçi Projeler Geliştirme Derneği (PROGEL) ilk genel kurulunu gerçekleştirildi. Genel Kurulda oyların tamamını alan Seyit Ahmet Dikmen başkan olarak seçildi.
Dernek binasında oluşturulan divan heyeti sonrası saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan genel kurulda ilk olarak gündem maddeleri görüşüldü.
Gündem maddelerinin ardından yapılan seçimde Havza Yenilikçi Projeler Geliştirme Derneğinin (PROGEL) Kurucu Başkanı Seyit Ahmet Dikmen kullanılan 17 oyun tamamını alarak dernek başkanı olarak seçildi.
PROGEL Başkanı Seyit Ahmet Dikmen genel kurula katılanlara teşekkür ederek; “ Derneğimizin kuruluş amacı doğrultusunda ilçemize, bölgemize ve dolayısı ile ülkemize değer katacak projeleri ortaya koymak adına bu eğitimler önemli. Yenilikçi ve daha güçlü bir Havza için çıkmış olduğumuz yolda emin adımlar ile ilerlemek için çalışmalarımıza başladık. İnşallah kısa süre içinde ilçemize ve halkımıza fayda sağlayacak projelerimizi hayata geçireceğiz.”dedi.
Seyit Ahmet Dikmen’in başkan olarak seçildiği genel kurulda derneğin yönetimi ise; Mehmet Sarı, Selçuk Bolat, Nevin Küçükenez, Anıl Kızılırmak ve Ali Mısırlı isimlerinden oluştu.