Havzalı Muhtarlardan Belediye Başkanı Özdemir'e teşekkür

TAKİP ET

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin Ankara'da düzenlenen Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Törenine katılmak üzere Ankara'ya giden muhtarlar adına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'e teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen düzenlenen Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Törenine Havza’dan Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ve beraberinde 50 muhtar katıldı.
Muhtarlara Havza Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Kurt ve Havza Kaymakamlığı Yazı İşleri Personel Nazım Kaya eşlik ettiler.
Törene katılarak Ankara’dan önen muhtarlar adına Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin Ankara gidiş ve geliş konusunda Havza Belediyesi tarafından sağlanan imkanlar için Başkan Özdemir’ teşekkür ederek; “Her zaman bizlerin yanında olan Sayın Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir’in Ankara yolculuğumuz boyunca da desteklerini yanımızda gördük. Yol boyunca bizlere sağlamış oldukları imkanlardan ötürü Sayın Başkanımıza Havzalı muhtarlarımız adına teşekkür ederim.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “Muhtarlarımız bizler için çok kıymetli. Elimizden geldiğince muhtarlarımızın yanında ve yardımcısı olmaya devam edeceğiz. “dedi.