Hayrul Kayar Ankara'da Yeniden Göreve Atandı

TAKİP ET

Mali Müşavirler Odası Önceki Dönem Başkanı Hayrul KAYAR; TÜRMOB Genel Merkez TESMER Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden atandı.


Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver ÖĞÜTCÜ; “Ülke genelinde yaklaşık 125.000 meslek mensubu var ve biz oda olarak üye sayısı baz alındığında 18. sıradayız. Önceki dönem Oda Başkanımızın TÜRMOB Yönetimi tarafından Merkezi Ankara’da bulunan Temel Eğitim ve Staj Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden atanmış olması Samsun ve Karadenizli meslektaşlar olarak bizleri çok gururlandırmıştır.” dedi.

Başkan ÖĞÜTCÜ; odamızın hissedilen ağırlığının ilk 3-4 oda arasında olduğunu, odamızı ziyaret eden, başta, bakanlarımız, milletvekillerimiz, valilerimiz, belediye başkanlarımız olmak üzere tüm konuklarımıza sürekli ifade ediyorduk. Yeniden yapılan atama bu konudaki söylemlerimizin tescilinin devamı olmuştur.

Bu atama ile 125.000 meslektaş adına karar alacak genel merkezimizdeki dokuz mali müşavirden birisi yeniden Önceki Dönem Oda Başkanımız Hayrul KAYAR olmuştur.

Genel Merkez Kurullarında Samsunlu meslektaşlarımızı temsilen, 30 yıllık süreçte dört meslektaşımızın daha görev yaptığını ifade eden Başkan ÖĞÜTCÜ; “2006 yılından bu yana genel merkez kurullarında Samsun olarak yer almıyorduk, Önceki Dönem Oda Başkanımızın 2019 yılında bu göreve atanması bizi çok mutlu etmişti. Atamanın yeni dönemde de devam etmesi mutluluğumuzu artırmıştır.” dedi.  “Göreve yeniden atanan Önceki Dönem Oda Başkanımızı tebrik ediyor ve meslek camiamıza hayırlı olsun diyorum.  Başkanımızın bu önemli görevin gereğini önceki dönemde olduğu gibi yerine getireceğine ve başarılı bir çalışma dönemi olacağına yürekten inanıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.