IAOM Avrasya Bölge Başkanı Ulusoy: Fuar gıda sektörüne büyük katkılar sağlayacak

TAKİP ET

IAOM Avrasya Bölge Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy, "Türkiye Gıda Platformu'nun desteğinin WorldFood İstanbul fuarının gücüne ve gıda sektörünün tanıtımına büyük katkılar sağlayacağına inancım ise tam." dedi.

Bu yıl 31'incisi düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gıda sektörünü bir araya getirdi. 
Sektördeki son yenilikleri ve gıda trendlerini sergileme ve keşfetme imkanı sağlayan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul'a katılarak görüşlerini paylaşan Uluslararası Un Sanayicileri ve Hububatçılar Birliği (IAOM) Avrasya Bölge Başkanı ve Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy, "Türkiye Gıda Platformu olarak iş birliği yaptığımız WorldFood İstanbul başladı. 
Hububat ve gıda sektörünün paydaşlarının katkılarıyla dünyanın en büyük uluslararası gıda fuarlarından biri haline dönüştürmeyi amaçladığımız WorldFood İstanbul, bu yıl 60.000’ne yakın ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor.
Fuarda aynı zamanda 101 ülkeye ihracat yapan, hep birlikte değer ürettiğimiz Ulusoy Un ekibimiz de fuarda standımızla birlikte yerini aldı ve misafirlerimizi karşıladılar. Tüm ekibimize ayrıca teşekkür ederim.

Türkiye Gıda Platformu’nun desteğinin WorldFood İstanbul fuarının gücüne ve gıda sektörünün tanıtımına büyük katkılar sağlayacağına inancım ise tam.
Fuarı tüm üyelerimiz ile desteklerken biz de Türkiye Gıda Platformu üye birlikleri başkanları olarak İrfan Donat’ın moderatörlüğünde gerçekleşen Başkanlar Oturumu’nda bir araya geldik. İhracatın kalbindeki gıda sektörünü ve sektörün 2024 yol haritasını değerli başkanlarımızla birlikte değerlendirdik.
Yaşadığımız ve etkileri hala devam eden büyük afet sonrası, afet dönemi kriz yönetimi odak noktamız olurken; 2024 yol haritamızı ve 2025 öngörülerimizi de hep birlikte konuştuk. Hem IAOM Avrasya Başkanı hem de Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı olarak ben de ülkemizdeki ve bölgemizdeki güncel durumu paylaştım.
Fuarda aynı zamanda 101 ülkeye ihracat yapan, hep birlikte değer ürettiğimiz Ulusoy Un ekibimiz de fuarda standımızla birlikte yerini aldı ve misafirlerimizi karşıladılar. Tüm ekibimize ayrıca teşekkür ederim. WorldFood İstanbul 9 Eylül’e kadar Tüyap’ta sizleri bekliyor." dedi.

Eren Günhan Ulusoy