İl Müdürü Ömer Bolat Muğla'ya atandı, Samsun'a veda ediyor

TAKİP ET

Samsun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat, Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak görevlendirildi. Bolat'ın yerine kimin vekalet edeceği ise henüz belli olmadı.

Samsun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü olarak görev yapan Ömer Bolat, Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü olarak tayin edildi. Bolat atanmanın ardından yapığı açıklama ile Samsun ve Samsunlulara veda etti.
Bolat yaptığı açıklamada; "Şehrimizin çok değerli ve kadirşinas basın mensupları  yaklaşık  3 yıldır yürütmüş olduğum Samsun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevimden 20.07.2023 tarihli Bakanlığımın  talimatı  ile Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl  Müdürlüğüne  İl Müdürü olarak görevlendirilmiş  olmam nedeniyle 21.07.2023 tarihinde  ayrılıyorum.  
Bu süre içinde şahsıma ve  kurumumuza vermiş olduğunuz  desteklerden dolayı teşekkür ederim.
Ayrıca bu süre içinde siz değerli basın mensuplarının yol gösterici ve olumlu desteklerinizle güç ve kuvvet alarak Samsuda daha verimli çalışma şansı yakaladım, Sizlere çok teşekkür ederim.
Hoşça kalın Selam ve saygı ile.
Ömer BOLAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü"

Ömer Bolat