İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Erol Köroğlu: Başkanlığa talibim

TAKİP ET

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne her kademesinde görev aldığını belirten İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Erol Köroğlu, "İlkadım'ı iyi tanıyorum ve biliyorum. Başkanlığa talibim" dedi.

AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Erol Köroğlu, Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret etti. Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sahaya çıkmaya hazırlanan AK Partili Erol Köroğlu, "Ben varım, İlkadım'ı iyi tanıyorum ve biliyorum" diyerek, iddiasını ortaya koydu.
'AK PARTİ'NİN KURULUŞUNDAN BUGÜNE KADAR HEP VARIM'
AK Parti'nin kuruluşundan bugüne her kademesinde görev aldığını belirten Erol Köroğlu, "Merkez İlçe Yönetimi'nde 'Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi' ve 'Muhasip' olarak görev aldım. 2004-2009 dönemi İlkadım Belde Belediyesi Meclis Üyeliği, 2008 yılı İlkadım İlçe Yönetimi'nde 'Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği', 2012-2013 yılları AK Parti İl Yönetim Kurulu'nda ise 'İl Başkan Yardımcılığı' (İl Sekreteri) görevlerinde bulundum" dedi.
AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Erol Köroğlu, Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret etti.
İLKADIM'I YÖNETMEYE TALİBİM
2014-2019 döneminde İlkadım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve İlkadım Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu sözlerine ekleyen Erol Köroğlu, "2019 Mart yerel seçimlerinde tekrar 'İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi' olarak seçildim ve halen görevime devam etmekteyim. 2019-2022 yılları arasıdan 'Belediye Denetim Komisyonu Başkanlığı' yaptım, şu an 'Plan Bütçe Komisyonu Başkanı' olarak belediye meclisinde görev yapmaktayım" diye kaydetti.
Sivil toplum örgütleri, spor kulüpleri, hayır ve yardım kuruluşları, birçok vakıf ve dernek yönetimlerinde görevler aldığını, İlkadım'ı iyi bildiğini sözlerine ekleyen AK Partili Köroğlu, "İlkadımlı hemşehrilerimizle öteden beri iyi ilişkilerim devam ediyor. İlkadım Belediyesi'nde memur ve çalışanlarıyla ilişkilerim her zaman iyi olmuştur. İlkadım'ı yönetmeye talibim" ifadelerini kullandı.

Erol Köroğlu