İŞKUR Yol Arkadaşım Tırı Samsun'a geliyor!

TAKİP ET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın İŞKUR Genel Müdürlüğü'nden uğurladığı "İŞKUR Yol Arkadaşım" kampanya tırı 18 Ekim tarihinde Samsun'da olacak.

İŞKUR Yol Arkadaşım Tırı nedir? İŞKUR Yol Arkadaşım Tırı kampanyası ne zaman başladı? İŞKUR Yol Arkadaşım Tırı Samsun'da nerede? Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü ile Avrupa Birliğinin (AB) ortak finansmanıyla, Ne İstihdamda Ne Eğitimde Olan Gençlere (NEET) yönelik hayata geçirilen ve ulaşılması zor gençlerin istihdama kazandırılması hedefiyle Ankara’dan yola çıkan “İŞKUR Yol Arkadaşım” kampanya tırının on dördüncü durağı Samsun olacak.
İŞKUR Yol Arkadaşım tanıtım aracı; İŞKUR hizmetlerini tanıtmak, 15-29 yaş aralığındaki işsiz, eğitime devam etmeyen ya da iş gücünde yer almayan gençler arasında farkındalık oluşturmak ve gençlerin istihdam fırsatlarından yararlanabilmesi için İŞKUR’a kayıtlarının yapılması amacıyla yola çıktı.
İŞKUR Yol Arkadaşım tırı 18 Ekim 2023 tarihinde saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı Panorama Müzesi önünde konumlandırılacak olup gün boyu kariyer yolculuklarında gençlere yol gösterecek mesleki eğilim ve beceri testleri ile fotoğraf alanları gibi etkinlikler gerçekleştirilecektir. Bunun yanı sıra İş ve Meslek Danışmanlarınca İŞKUR'un hizmetleri tanıtılarak gençlere kariyer süreçlerinde destek olacağı öğrenildi.

İŞKUR Yol Arkadaşım Tırı