İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş oldu

TAKİP ET

AK Parti'den Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı olan Atakum Belediyesi eski Belediye Başkanı Adem Bektaş, partisinden istifa ederek İyi Parti'ye katıldı. Bektaş İYİ Parti'nin Atakum Belediye Başkan adayı oldu.

AK Parti'den istifa eden Adem Bektaş İYİ Parti'ye geçti. 7 Şubat Perşembe günü (yarın) Atakum için adaylığı açıklanacak olan Bektaş'ın rozetini İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy taktı.
AK Parti'den daha önce Atakum'da bir dönem belediye başkanlığı yapan, bu dönem de Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Adem Bektaş'ın, İYİ Parti'nin Atakum Belediye Başkan adayı oldu. Bektaş'ın son dönemde özellikle aday gösterilmeyince özellikle sosyal medyasından İYİ Parti'nin renklerini çağrıştıran paylaşımlar yaparak AK Parti'den ayrılacağı sinyallerini vermişti.
Özlem Maraş'ın AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması sonrasında yapılan görüşmelerde; Bektaş'ın İYİ Parti Genel Merkezi'yle her konuda anlaştığı ve Atakum'da belediye başkan adayı olarak açıklanacağı öğrenilmişti. Bektaş, 07/02/2024 Çarşamba günü saat 14:00’da İyi Parti Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenecek basın toplantısı ile Atakum Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacak.

Adem Bektaş