Kadınlar Süper Futbol Liginde Dev Maç

TAKİP ET

Kadınlar Futbol Süper Ligi B grubunda zirvede yer alan iki takım Ankara FOMGET ile Galatasaray Petrolofisi Cumartesi günü karşı karşıya gelecekler.

 Ligde şu an Galatasaray Petrolofisi 24 puanla lider, Ankara FOMGET ise 22 puanla ikinci sırada yer alıyor. Zorlu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan Ankara FOMGET takımında tüm takımda moraller yerinde. Antrenmana  müzik eşliğinde başlayan  futbolcular eğlenceli anlar yaşadılar.
Ardından yapılan taktik antrenmanıyla çalışma tamamlandı.
Ankara FOMGET kulüp başkanı Ahmet Öksüz yaptığı açıklamada Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.  Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olarak, şampiyonluk kupasını Ankara'nın dört bir yanında sergilemek istediklerini  belirten Öksüz "Başkentimiz böyle bir şampiyonluğun hasretini yaşıyor. Bu hasrete son vermek istiyoruz. Bu vesile ile herkesi yarın saat 13'de Ankara Yenikent Osmanlı Stadyumunda oynanacak olan Galatasaray mücadelesine bekliyoruz." dedi.
Futbolculardan Kaleci Selda Akgöz ve Damla Köse ise  maça hazır olduklarını söylediler. Başarılı futbolcular zorlu mücadelede tüm Başkentlileri Osmanlı Stadyumuna davet ettiler.
 Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET ile Galatasaray Petrolofisi takımları arasında oynanacak olan Kadınlar Süper Lig 9. hafta mücadelesini hakem Deha Emre Kepapçı yönecek. Karşılaşma Ankara Osmanlı Stadyumunda oynanacak.