Kadir Kayan: Ortak amacımız Samsun'a hizmet

TAKİP ET

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Kadir Kayan destek turları kapsamında Çarşamba, Tekkeköy, Canik, Ayvacık ve Terme ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Cumartesi günü yapılacak olan temayül öncesi destek ziyaretlerine devam eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Kadir Kayan sırası ile Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gencay, Ak Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Çarşamba Ak Parti İlçe Başkanı Taner Özden, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan ile Ak Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, partilerin ilçe yönetim kurulları, kadın kolları ve gençlik kolları temsilcileri bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler.
Ziyaretler sırasında Ak Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Kadir Kayan’a seramik Osmanlı kaftanı hediye etti.
Ziyaretlerde konuşan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Kadir Kayan2023 seçimlerinin önemine değinerek; “2023 seçimleri Sayın Cumhurbaşkanımızı istemeyenler, dolayısı ile güçlü ve lider Türkiye’yi istemeyenler ile ülkenin geleceği için mücadele edenlerin arasında geçecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı Vizyonu çerçevesinde ülkemiz için var gücümüz ile çalışmak ve hepimizin ortak paydası olan Samsun’a hizmet etmek için bir yola çıktık.” Dedi.
Ziyaretlerde eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Kadir Kayan sırası ile Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gencay, Ak Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Çarşamba Ak Parti İlçe Başkanı Taner Özden, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan ile Ak Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe Aday Adayı Kayan’a başarılar dilediler.