Kanlı Para Oyunu tehlike saçıyor! Öğretmenlerden ailelere dikkatli olun uyarısı

TAKİP ET

Sosyal medyadan hızla yayılan ve giderek okullara giren bir oyun velileri endişe ediyor. Kanlı Para Oyunu nedir? Kanlı Para Oyunu nasıl oynanıyor? Kanlı Para Oyununu kim çıkardı? sorularınızın yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Kanlı Para Oyunu nedir? Kanlı Para isimli oyunu çocukların ellerini kan içerisine bırakıp bulaşıcı hastalıklara da davetiye çıkarıyor.
Okullarda, öğrenciler tarafından keşfedilen ‘kanlı para’ isimli oyun tedirgin ediyor. Kanlı Para Oyunu nasıl oynanıyor? 1 liralık madeni para ile oynanan tehlikeli oyun bazı okullarda yasaklandı. 
Kanlı Para Oyununu kim çıkardı? TikTok isimli sosyal paylaşım sitesinde yayılan akım, rakibin eline zarar verip kanatmayı amaçlıyor. Kanlı para oyunu akımına kapılan çocuklar çektikleri videoları sosyal medyadan paylaşması ise tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor.
Tehlikeli oyun Samsun, Çorum ve Tokat’ta da oynanmaya başlandığı öğrenilirken, velililer bu oyundan endişeli. Öğretmenler ise aileleri şu sözlerle uyardı: "Son günlerde sıkça duyduğumuz cilt üzerinde kanamalara ve yaralara neden olan “Kanlı Para” adlı oyunun okullarda ve öğrenciler arasında yaygınlaştığının farkındayız, bizler bu konunun takipçisi olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizlerden de dikkatli davranmanızı ve aksi bir durumla karşılaştığınızda bizlerle paylaşmanızı rica ediyoruz."

Kanlı para