Kazım Öksüzoğlu: Derebahçe'nin yaşam kalitesi artacak

TAKİP ET

Derebahçe Mahallesinde muhtar adayı Kazım Öksüzoğlu, Samsun'un en özel mahallelerinden olan Derebahçe'de yaşam kalitesini daha üst düzeye çıkarmak için çalışacaklarını belirtti.

Gerçekleştirdiği çalışmalarla ve verdiği seçim sözleriyle dikkat çeken Samsun’un İlkadım İlçesi Derebahçe Mahallesinde muhtar adayı Kazım Öksüzoğlu, Samsun'un en özel mahallelerinden olan Derebahçe'de yaşam kalitesini daha üst düzeye çıkarmak için çalışacaklarını belirtti.
Doğma büyüme Derebahçeli olduğunu belirten Derebahçe Mahallesi Muhtar Adayı Kazım Öksüzoğlu, ''1979 yılında Samsun Derebahçe Mahallesi'nde doğdum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Halihazırda mahallemizde bulunan Kazım'ın Yeri işletmesinin 7 yıldır sahibiyim. Bahçeşehir Sitesi'nin yapıldığı günden itibaren site başkanlığını yapmaktayım. Öeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldım. Kamu ve özel sektörde çalıştım. Doğup büyüdüğüm mahelleme hizmet etmek ve  Derebahçe'de yaşam kalitesini daha üst düzeye çıkarmak için hizmete adayım'' dedi.
Derebahçe'de yapılacak çok iş olduğunu belirten Kazım Öksüzoğlu, ''Mahalle sakinlerimizle seçim çalışmaları kapsamında yaptığımız görüşmeler yapacağımız çalışmalara ışık oldu. Sokak hayvanlarından, engellilere, yaşlılardan kadınlarımıza, bir çok konuda planlamamızı yaptık. Öte yandan sportif, kültürel ve sosyal aktiviteler ile çocuklarımız ve gençlerimiz için etkinlikler olmak üzere çok sayıda projemiz hazır. Göreve gelir gelmez vakit kaybetmeden mahallemizin bekleyen sorunlarına çözüm bulup, yapacağımız çalışmaları hayata geçireceğiz. Mahalle sakinlerimize seçim sürecinde gösterdikleri ilgi alaka ve destekleri için teşekkür ediyorum'' diye konuştu.