Kendisi Küçük Hayalleri Büyük Ömer Miraç Özdemir'in Kitapları Çıktı

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım İlçesi İlyasköy Türk-İş İlkokulu 3.Sınıf öğrencisi Ömer Miraç Özdemir'in "Çimgöz'ün Maceraları" ve "En Güzel Hediye" adlı yazdığı iki kitabının imza günün gerçekleşti.

İlyasköy Türk-İş İlkokulu 3.Sınıf öğrencisi olan Ömer Miraç Özdemir'in yazma yeteneğini 2.Sınıf öğretmeni Arzu Küçükkase keşfetti. Öğretmen Arzu Küçükkase öğrencilerine sömestir tatili için hediye ettiği emojili Çimadamlarla ilgili resimli hikayeler oluşturmaları yönünde ödev verdi.

Kendisi küçük ama hayalleri büyük olan Ömer Miraç Özdemir öğretmeninin verdiği Çimadamlar ile ilgili ödevini hayal gücünüde katarak kitap yazdı. Öğretmen Küçükkase öğrencisi Ömer Miraç Özdemir'in yazdığı kitaptan çok etkilenerek kaleminin ve yazma gücünü yeteneği  keşfetti. Yetenekli öğrenci Ömer Miraç Özdemir İkinci kitabını da yine bu yıl öğretmenin teşvikiyle yazmış ve kitabını çıkarmış oldu.
Ömer Miraç Özdemir'in yazdığı "Çimgöz’ün Maceraları" ve "En Güzel Hediye" adlı kitapları İlyasköy Türk-İş İlkokulu'nda imza günü düzenlenerek tanıtımı yapıldı. Başarılı öğrenci Özdemir'in kitap imza gününe İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bakiye Usta, Hatice Ertetik, Okul müdürü, öğretmenler ve aile katılımı ile imza günü gerçekleşti. Okul müdürü ve öğretmenleri Ömer Miraç Özdemir'e başarılarının artarak devam etmesi ve daha birçok kitaplara imza atması dileklerinde bulundular. 

Haber: Yadigar Karataş