Konuşan Eller İşitme Engelliler Spor Kulübü kahvaltıda buluştu

TAKİP ET

Konuşan Eller İşitme Engelliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve Sporcuları kahvaltıda buluştu.

Samsun’da en son yapılan Genel Kurulda Kulüp Başkanı İlkay Kocabay, Konuşan Eller İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları ve yönetim kurulu ile birlikte kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. 
Kulübe kayıtlı 14 işitme engelli sporcunun olduğunu, bu sayının önümüzdeki günlerde arttırmaya işitme engelli çocuklarımızın ve gençlerimizin spora katılımını sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Kocabay, "Samsun’da gönüllü olmak isteyen bireylerinde kulübümüze gelerek birlikte sessiz dünyaya yankı olmak adına çalışmalara katılmasını istedi. Samsun’un İşitme Engellier branşında olimpiyat şehri olduğunuda ekledi. 

2015 yılında kurulan kulübümüzün Samsun’u çeşitli branşlarda ulusal alanda temsil ettiğini söyledi. Samsun’un parlayan yıldızı olarak Samsun’da yaşayan işitme engelli çocuklarımızın spora katılımını sosyallleşmelerini amaçlamaktayız" dedi.
Konuşan Elleri 2015’te Samsun’da kurarak önderlik eden Burak Baloğlu’na teşekkürlerini iletti. Organizasyona katılan tüm sporcu antrenör ve yönetim kurulumuza teşekkürü borç bilirim dedi.

Konuşan Eller İşitme Engelliler Spor Kulübü