Antakya Medeniyetler Korosu Samsun'a geliyor!

TAKİP ET

Antakya'da yaşayan üç semavi dine mensup kişilerden oluşan ve ünü yurtdışına kadar taşan Antakya Medeniyetler Korosu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan Samsun AB Bilgi Merkezi'nin düzenlediği organizasyonla Samsun'a geliyor.

Amacı, çok çeşitli kültürel yapıların yüzyıllardan beri bir arada yaşamalarının ürünü karşılıklı saygı ve hoşgörü ortamını bütün dünyaya örnek olarak tanıtmak olan ve içinde rahipler, imamlar, rahibeler, kuyumcular, öğretmenler, öğrenciler, emekliler ve serbest meslek gruplarının olduğu Antakya Medeniyetler Korosu,  2 Ağustos 2019 Cuma akşamı saat 20.00’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde Samsunlularla buluşacak. 

Her gittiği yerde büyük ilgi gören koro, Samsun’da tüm dünyada barışın, hoşgörünün ve sevginin egemen olması temennisiyle geçmişten bugüne iyilik ve güzellikle yoğrulmuş ezgilerle benlikten sıyrılıp, birliğe yol almak amacıyla, sanatseverlerin karşısına çıkacak. Avrupa’dan Anadolu’ya kadim kültürün izinde; müziğin evrensel diliyle medeniyetler arasında köprü kurmayı amaçlıyor.

Antakya Medeniyetler Korosu Samsun