Bu Akşam Televizyonda Hangi Filmler Var 23 Nisan, Bu Akşam Televizyonda Neler Var?

TAKİP ET

Bugün televizyonda yer alan bazı film, dizi ve programları sizin için derledik.

Star: Yerli Sinema - Eyvah Eyvah 3
Yayın Saati:21.15
Oyn.: Ata Demirer, Özge Bozok ve Demet Akbağ
Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgan'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Ancak çiftin hayatı maddi zorluklarla mücadele etmekle geçmektedir. Hüseyin dha fazla para kazanabilmek için geceleri yörenin en izbe mekanlarında bile klarnetini çalmaya devam etmektedir.

Bu sırada Hüseyin'in yol arkadaşı olan Firuzan, artık ünlü bir şarkıcı olmuş, şöhret basamaklarını çıkmaya başlamıştır. Yakın dost olan ikilinin yolları ayrılıp başka hayatlar yaşıyor olsalar da ortak bir noktada buluşurlar: İkisi de hayatlarında önemli durumları tecrübe edecekleri bir dönemden geçmektedirler. Serinin önceki filmlerinden tanıdığımız renkli karakterleriyle, macera Geyikli'de yine ve yeniden devam ediyor. 
Editör Görüşü: Defalarca keyifle izlenebilecek bir yerli yapım

ATV: Çizgi Sinema - Şirinler-Kayıp Köy
Yayın Saati:21.05

GIZEMLI bir harita, gizli bir köyün yerini işaret eder. Bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Gözlüklü Şirin, Sakar Şirin ve Güçlü Şirin, gizemli ormanda yolculuk ederek bu köyü keşfetmeye karar verirler. Ancak kötü kalpli Gargamel de gizemli köyün peşindedir. Şirinler, köyü Gargamel'den önce bulmalıdır.
Editör Görüşü: Hem küçükler hem büyükler için güzel bir yapım. Büyükler için biraz nostalji, küçükler için ise 23 Nisan Hediyesi

Beyaz TV: Yabancı Sinema - Biz Eski Usul Öldürürüz
Yayın Saati: 19:30 ve 01:00(Tekrar)
Oyn.: IAN OGILVY, ALISON DOODY, CHRISTOPHER ELLISON

Eski bir gangster olan Ritchie Archer, kardeşi vahşi bir sokak çetesi tarafından öldürülünce İspanya’dan Londra’ya döner. Polisin olayın üzerine gitmediğini fark eden Ritchie, eski arkadaşlarını da yanına alarak intikam peşine düşer.
Editör Görüşü: Tekrar tekrar izlenebilecek bir film.