Bu Akşam Televizyonda Hangi Filmler Var (25 Nisan), Bu Akşam TV'de Ne Var?

TAKİP ET

Bugün televizyonda ne var? Film dolu bir akşam olacak bugün. Bugün televizyonda yer alan bazı film, dizi ve programları sizin için derledik.

Kanal D: Yabancı Sinema - Merkezi İstihbarat (Central Intelligence)
Yayın Saati:21.12
Tür: Aksiyon, Komedi, Suç
Oyn.: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan, Danielle Nicolet

Lise yıllarında fazla kiloları nedeniyle sürekli dalga geçilen bir öğrenci olan Bob, bütün okulun önünde utanç dolu bir an yaşadığında sadece okulun en popüler öğrencisi Calvin ona yardımcı olur. Aradan 20 yıl geçtiğinde ikili bir kez daha buluşur. Bob fazla kilolarını vermiş ve bir CIA ajanı olmuştur. Calvin ise muhasebecilik yapmaktadır. ABD Casus Uydu Programı'nın şifresi bir suçlu tarafından çalınmıştır ve Bob, dünyada güvendiği tek arkadaşı olan Calvin'in muhasebecilik bilgisinden yararlanmak ister...

Editör Görüşü: Geçen ay yine Kanal D ekranlarında Türkiye'de ilk kezyayınlanmıştı film. Hem aksiyon hem eğlence. Dwayne Johnson Amerika'da en etkili 100 kişi arasına seçilmişti. Bu filmde de bence oldukça etkili. Üstelik partneri de ona çok uyum sağlamış.

Star: Yabancı Sinema - Büyük Oyun (Big Game)
Yayın Saati:20.00
Tür: Aksiyon, Macera
Oyn.: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson, Victor Garber

Amerikan Hava Kuvvetleri, teröristler tarafından vurulur ve kazadan sağ kurtulan Amerika başkanı Finlandiya'da vahşi doğanın ortasında mahsur kalır. Bu esnada 13 yaşındaki Oskari, kabilesine cesaretini kanıtlamak için geyik avlamak üzere ormana gelir. Ancak geyik yerine, dünyanın en güçlü adamını bulur. Bir yandan kendi büyük ödüllerinin peşinde olan teröristler, başkanı ararken Oskari'nin liderliğinde 24 saat süren bir ölüm kalım mücadelesi yaşanacaktır.

Editör Görüşü: Kısa sürede, büyük aksiyon ve macera dolu bir film. 

Star: Yabancı Sinema - Öfke (Rage)
Yayın Saati:23.30
Tür:Aksiyon, Gerilim, Suç
Oyn.:  Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Michael McGrady

Paul Maguire ailesiyle birlikte sıradan bir hayat yaşayan rehabilite edilmiş bir suçludur. Ne var ki Paul geçmiş günahlarından asla tam olarak kaçamayacağını anlamak üzeredir. Kızı Caitlin kaçırılıp, gençliğinde işlediği suçlarının intikamı olarak öldürüldüğünde yaşamakta olduğu yeni hayatı altüst olur. Eski çetesini toplayan Paul Rus mafyasına karşı savaş açar ve kendine özgü adaletini gerçekleştirene kadar da durmayacaktır.

Editör Görüşü: Siz de Nicolas Cage hayranıysanız kaçırmamanız gereken bir film. 

Show TV: Yabancı Sinema - Yakut Kırmızı (Rubinrot)
Yayın Saati:23.45
Tür: Fantastik
Oyn.: Maria Ehrich, Kostja Ullmann, Jannis Niewöhner, Josefine Preuß, Veronica Ferres
Gwen, zamanda yolculuk yapma yeteneğine sahip bir grubun (12’ler Çemberi) son temsilcisi olduğunu öğrenir. Bunun üzerine, geçmişe giderek Gideon ile ilişkilerinin başladığı dönemlere yolculuk eder. Aynı zamanda da üyesi olduğu Çember’in sırlarını öğrenmeye çalışacaktır.

Editör Görüşü: Haberimizin daha başında, bu akşam film dolu bir akşam olacak diye ancak bir şeyi ilave etmeyi unutmuşuz. Bu akşam gerçekten ulusal kanallarda birbirinden güzel filmler var. Açıkçası internetten film aramakla uğraşmanıza gerek yok. Safir Mavi gerçekten izlemeye değer fantastik bir film. Keyifli seyirler.

Beyaz TV: Yabancı Sinema - Maskeli Kahraman Zorro
Yayın Saati: 19:30
Tür: Aksiyon, Macera
Oyn.: Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones, Stuart Wilson, William Marquez

Zorro, yani Don Diego de la Vega, karısını öldüren ve kızı Elena’yı elinden alan baş düşmanı Don Rafael Montero’dan intikamını almaya yeminlidir. Yirmi yıl hapiste kalan şanlı kahramanımız, dışarı çıkınca maskesini çıkarır ve yanına bir çırak alır. California’yı ele geçirmeye çalışan Montero’ya engel olacaktır. Alejandro Murrieta adlı çırağın kendisi de intikam peşindedir. Montero’nun sağ kolu Yüzbaşı Harrison Love’ın kılıcıyla ölen kardeşinin kanını yerde koymayacaktır. Diego delikanlıya gereken kılıç, disiplin ve davranış eğitimlerini verince, yeni bir Zorro doğar. Kahramanımız aynı zamanda, artık büyümüş olan Elena’nın kalbini çalmayı da kafasına takmıştır.

Editör Görüşü: Bu filmi izlemeyen pek yoktur. Biliyorum ki, bir çoğumuz yeniden izlemek isteyecek. Yayın saati iftar saatlerine denk geldiği için bir çoğumuz kaçırabilir ancak tekrarı var. Film saat 23:30'da tekrar yayınlanacak. 

Beyaz TV: Yabancı Sinema - Ölümcül Takip (Blitz)
Yayın Saati: 21:45
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
Oyn.: Jason Statham, Paddy Considine, Aidan Gillen, Zawe Ashton

Zorlu bir polis memuru şehre korku salmış seri katili alaşağı etmek için görevlendirilir. Olaylar daha da derinleştikçe hedefin bir anda kendisi olduğunu görür.

Editör Görüşü: Bitmeyen bir aksiyon. Jason Statham severler ekran başına. Aksiyon sevenler için günün en güzel filmlerinden biri.