Bu Akşam Televizyonda Hangi Filmler Var (29 Nisan Çarşamba), Bu Akşam Televizyonda Neler Var?

TAKİP ET

Bugün televizyonda yer alan bazı film, dizi ve programları sizin için derledik.

Kanal D: Yerli Sinema - Eyvah Eyvah
Yayın Saati: 20.15 ve Tekrarı 22:15
Oyn.:  Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Özge Borak 
Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul’a gelen Hüseyin’e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul’un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan’ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

Show TV: Yerli Yapım - Güldür Güldür Show
Yayın Saati:21.45
Güldür Güldür Show, tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 

Show TV: Yabancı Sinema - Zümrüt Yeşil
Yayın Saati:23.45
Oyn.: Maria Ehrich, Jannis Niewöhner, Josefine Preub
Serinin son filmi Zümrüt Yeşil’de geçmişte yaşadıklarından dolayı kalbi kırılan Gwendolyn’in Gideon’a yeniden güvenmesi artık çok zordur. Gwendoly’in bu gelgitleri yaşarken Lodge kaçırılır. Gwen ve Gideon zamana karşı yarışta birlikte olmak zorundadırlar. Gwendolyn, geçmişte sorguladığı güçlerini şimdi riskli bir kurtarma operasyonunda kullanacaktır. 

Beyaz TV: Yabancı Sinema - GEÇMİŞİN GÖLGESİNDE ( ANY DAY )
Yayın Saati: 21:45
Oyn.: SEAN BEAN, EVA LONGORIA, KATE WALSH
İşlediği suç yüzünden uzun süre hapis yatıp yeni çıkan bir boksörün, geçmişin pişmanlıklarıyla birlikte kendini değiştirerek yeni bir hayat kurma çabaları. Geçmişin belalarından kurtulmak onun için zor olacak.

Fox TV: Yerli Sinema - Biz Size Döneriz (TV'de İlk)
Yayın Saati: 20:30
Oyn.: Emel Göksu, Musab Ekici, Ebru Karanfilci ve Somer Karvan
Bir iş görüşmesi en fazla ne kadar kötü gidebilir? İş görüşmesine gidip iş görüşmemeyi başarmak mümkün müdür? 4 TL benzinle bir araç ne kadar yol gidebilir? Ya da sadece gidebilir mi? Bir insan kendisine hiç dönülmeden "Biz size döneriz." cevabını en fazla kaç kez duyabilir? İş bir aşk mıdır yoksa aşk bir iş midir?

Fox TV: Yerli Sinema - Olmaz Böyle Şey
Yayın Saati: 22:45
Oyn.: Emel Göksu, Musab Ekici, Ebru Karanfilci ve Somer Karvan
Nev-i şahsına fazla fazla münhasır bir kişilik olan Bünyamin, köyde bir samanlıkta, köyün kızlarından Menekşe'yi sıkıştırmıştır. Gençler daha cilveleşme aşamasındayken Menekşe'nin küçük kardeşi İbo manzaraya şahit olur ve aynı anda bütün köyü ayağa kaldıracak denli bağırmaya başlar. Bünyamin’e düşen tabanları yağlayıp kaçmaktır. Neticede kızın abileri Süleyman ve Saffet'in acıması yok ama birer çiftesi ve bolca domuz kurşunu vardır.

Bünyamin hızla annesi Solmaz'ın kanatları altında alır soluğu. Solmaz, Bünyamin’e ne kadar kızsa da bu kez tek çarenin köyden kaçmak olduğunu hemen kavrar. İstikamet taşı toprağı altın olan İstanbul'dur. İstanbul sadece taşındaki toprağındaki altın yüzünden değil Solmaz'ın diğer çocuklarının ikamet ettiği yer olması açısından da tercih sebebidir elbette.

Solmaz'ın iki kızı Nergis ve Perihan ile diğer oğlu Mete zamanında İstanbul'a göçmüş, evlenip çoluk çocuğa karışmışlardır. Hepsi kendilerine ait bir düzen kurmuşken karşılarında hiç haz etmedikleri Yalnız prens lakaplı kardeşleri Bünyamin’i ve annelerini görünce şoka girer. Bundan sonrası hepsi için gırgır bir o kadar da macera dolu olacaktır çünkü Bünyamin peşinde belayı da getirmiş aksiyonu ateşlemiştir.   

ATV: Yerli Dizi - Kuruluş Osman (19. Bölüm)
Yayın Saati: 20:00
'Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde, Aygül ve Burçin'in Prenses Adelfa'yı kaçırması üzerine harekete geçen Osman Bey, Dündar'ın karşısına dikiliyor.