Dolabımdaki Sürpriz Pazar günü Sahne Alıyor

TAKİP ET

Samsun'da faaliyet gösteren Küçükeller Sahne ekibi tarafından sahnelenen Dolabımdaki Sürpriz isimli çocuk oyunu bu Pazar saat 16.00'da Küçükeller Sahne'de bir Alışveriş Merkezinde gösterime girecek.

Bugüne kadar sahnelediği çocuk oyunları ile adından söz ettiren ve Karadeniz Bölgesi'nde tek olan Küçükeller Sahne'nin çocuklar için sürprizleri devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Cesur Kardeşler isimli çocuk oyununu sergileyen ve büyük beğeni alan Küçükeller Sahne, çocukların ilgisini çekecek yeni bir oyun ile bu Pazar günü yeniden "perde" diyor. 

PAZAR SAAT 16.00'DA KÜÇÜKELLER SAHNE' DE  BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE

Berceste Akgün tarafından yazılan, Psikolojik danışmanlığını Oya Çörekçioğlu Çilingir'in yaptığı, Burcu Arslan, Ali Torun, Mete Özmen ve Şeyma Özberk'in rol aldığı Dolabımdaki Sürpriz oyunu, 13 Şubat Pazar günü saat 16.00'da  bir Alışveriş merkezinde bulunan Küçükeller Sahne'de oynanacak. 

PSİKOLOJİK DANIŞMAN ONAYLI ÇOCUK TİYATROSU 

Oyun hakkında bilgi veren Küçükeller Sahne Genel Sanat Yönetmeni Fatoş İpekdal Özbenli, tüm çocukları ve velileri oyunlarına davet ettiklerini belirterek, "Oyunumuz Psikolojik Danışman tarafından onaylı, çocukların gelişimi ve eğitimi üzerine olumlu katkılar sunan, onların aileleri ve diğer yaşıtları ile birlikte güzel vakit geçirmelerine yarayacak, eğlenceli bir oyun. Küçükeller Sahne olarak, her Pazar günü çocuklarımız için içerikler üretmeye, onlara sanatı, tiyatroyu sevdirmeye devam ediyoruz. Tüm velilerimizi ve çocuklarımızı, her Pazar saat 16.00'da  Küçükeller Sahne'ye bekliyoruz" dedi. 

KEŞİF DOLU BİR YOLCULUK

Oyun hakkında da bilgi veren  Özbenli  "Oyunun baş kahramanı Deniz,  ne yapacağını bilemeyen ve her zaman  canı sıkılan bir çocuktur. Bir gün dolabındaki sürprizle karşılaşır. O sürpriz sayesinde can sıkıntısına iyi gelecek bir şeyi keşfeder. Ve çocuklarımızın merakla izleyeceği, keşif dolu bir yolculuğa çıkar" diye konuştu. 

HER PAZAR  KÜÇÜKELLER SAHNE' DE 

Her pazar düzenli olarak çocuk oyunları sergilediklerini ifade eden Özbenli , biletlerin sahne önünden alınabileceği gibi, adresinden, 0531 010 78 93  numaralı telefondan ve sosyal medya hesaplarında Küçükeller Sahne hesabı üzerinden rezervasyon yapılabileceğini de sözlerine ekleyerek, "Çocukları ile kaliteli vakit geçirmek isteyen tüm velilerimizi, pazar günkü oyunumuza bekliyoruz" dedi. 

Dolabımdaki Sürpriz Pazar günü Sahne Alıyor