Havza Ak Gençlik İyi ki Varsın Eren dedi

TAKİP ET

Sahada aktif çalışmalarına devam eden Ak Parti Havza Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından gençlik buluşmaları kapsamında ' İyi ki Varsın Eren' dediler.

Ak Parti Havza Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yürütülen kültürel faaliyetler kapsamında Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi için Samsun’a gezi düzenlendi.

Piazza’da  11 Ağustos 2017 günü Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lılar ile Türk güvenlik güçlerinin girdiği çatışmada PKK üyelerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat hikayesini konu alan filmi izleyen gençler duygu dolu anlar yaşadılar.

Samsun Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz’ın da katıldığı etkinlik sonrası bir açıklama yapan Ak Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadir Can Şenkal ise Ak Parti Havza Gençlik Kolları olarak kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini belirterek; “Arkadaşlarımız ile birlikte izlediğimiz film vatan sevgisinin ve bu ülke uğuruna fedakarlığın ne demek olduğunu bizlere bir kez daha anlatan, Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i bizlere anlatarak tanıtan, herkesin izlemesi gerek bir film.  Gençlik Kolları olarak bizim en önem verdiğimiz konu birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için genç kardeşlerimize ile bir araya devam edeceğiz . Havza Gençlik Kolları olarak durmadan bir ve beraber bir şekilde Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.

Havza Ak Gençlik İyi ki Varsın Eren dedi