Her şey uyanmakla başlar! Gary John Bishop kimdir?

TAKİP ET

Yapamam, Çok Zor, Yeterince İyi Değilim, Hayat Karmaşık demeyi bırak! Her şey uyanmakla başlar!

Gary John Bishop bir kez daha tüm klişeleri yıkıyor. İnsan ve toplum ile kişisel gelişim alanlarında yazdığı eserlerle The New York Times Çok Satan Yazarlar arasında yer alan Bishop, İlksatır Yayınevi etiketiyle yayınlanan “Bırak Bu İşleri!” adlı yeni kitabında “Yapabilirim”, “Kendimi seviyorum ve mükemmelim” gibi cümlelerin, pislikleri sadece halının altına attığını söylüyor. Kişinin kendisi, diğer insanlar ve hayat hakkındaki yargılarını ortaya çıkartıp yüzleşmesi gerektiğini anlatan Bishop, “Düşünce tarzına kısa, yoğun bir şok, bir darbe!” etkisi yaratıyor.
İnsan ve toplum ile kişisel gelişim alanlarında yazdığı eserlerle The New York Times Çok Satan Yazarlar arasında yer alan Gary John Bishop’un yeni kitabı “Bırak Bu İşleri!”, İlksatır Yayınevi etiketiyle Türk kitapseverlerle buluştu. Yıllarca yaptığı çalışmalarda, insanların hayatlarındaki en büyük engelin yine kendileri olduğunu keşfeden Bishop, “Bırak Bu İşleri!” kitabında insanların kendilerini baltaladıkları, sabote ettikleri tüm yargılarını ortaya çıkarması ve onlarla yüzleşmesi konusunda yol gösteriyor. Yer yer esprili, akıcı ve samimi bir dille kaleme alınan kitapta yazar, durmadan aynı döngüyü yaratıp, bundan yorulanları içsel bir sorgulamaya davet ediyor.
Gary John Bishop kimdir?
İskoçya’nın Glasgow şehrinde doğup büyüyen Gary John Bishop, 1997’de Amerika Birleşik Devletleri’ne taşındı. Bu, kişisel gelişim dünyasına, özellikle de ontoloji ve fenomenolojiye yönelik aşkına giden yolu açtı ona. Yıllarca sıkı bir eğitimden geçtiği bu yaklaşım, onun dünyanın önde gelen kişisel gelişim şirketlerinde kıdemli program direktörlüğüne yükselmesini sağladı. Yıllar boyu dünyanın dört bir yanındaki binlerce insana yönelik programlara destek olmanın ardından Martin Heidegger, Hans-Georg Gadamer ve Edmund Husserl’in felsefelerini inceleyip onlardan etkilendikten sonra Bishop şimdilerde kendi “Kentsel felsefe” markasını üretiyor. İnsanların hayatlarında gerçek bir değişiklik yapma yeteneğini değiştirmeye yönelik yaşam boyu bağlılığı, onu her gün harekete geçiriyor. Çalışmalarının sadeliğine ve gerçek dünyada kullanılabilirliğine kapılanların sürekli artan takibini getiren bir “Gösteriş yok, saçmalık yok!” yaklaşımına sahip.

Gary John Bishop kimdir