İlkadım'da Asım'ın Nesli ve 15 Temmuz Konferansı

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi tarafından organize edilen 'Yazarlar Okullarda' programının bu ayki konuğu tarihçi yazar Mustafa Armağan.

İlkadım Belediyesi tarafından organize edilen 'Yazarlar Okullarda' programının bu ayki konuğu tarihçi yazar Mustafa Armağan.

Her ay düzenli olarak İlkadım Belediyesi tarafından tertip edilen Yazarlar Okullarda programının Aralık ayı konuğu Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti Yakın Tarihi araştırmalarıyla bilinen  araştırmacı- tarihçi yazar Mustafa Armağan olacak.

Günde 2 ayrı Lise'de Söyleşi
İlkadım Kaymakamlığı, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle Yazarlar Okullarda programı ile yazarları Liseli Gençlerle buluşturan İlkadım Belediyesi, 15 Aralık Perşembe Günü(yarın) öğleden önce Samsun İlkadım Aziz Atik Fen Lisesi ve Samsun Namık Kemal Anadolu Lisesi öğrencileriyle tarihçi yazar Mustafa Armağan'ın vereceği "Asım'ın Nesli ve 15 Temmuz" konulu söyleşide buluşturacak. 

Gençlerimizi değerlerimizle yetiştiriyoruz
Belediye olarak  gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkı amacıyla ilçe sınırları içerisinde lise ve dengi okullarda yazarları okullarda öğrencilerle  buluşturmaya devam ettiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Gençlerimizin yazarlarımızın düşüncesinden istifade ederek kültürel birikimlerini artırma, düşünce ufuklarını geliştirme açısından düzenli olarak konferans ve söyleşiler düzenliyoruz. Gayemiz, kültürel çalışmalarla sunduğumuz imkanlarla fikir ve gönül dünyamızın üstatlarını, yazarlarını  yarınlarımızı inşa edecek olan yeni nesillerle buluşturarak, milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesini ve milletini seven, köklerine bağlı, ufka kararlılıkla bakabilen gençlerin yetişmesine katkıda bulunmaktır." dedi.