Samsun'da 10 Kasım Son Veda Konseri

TAKİP ET

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83. yılında Samsun Devlet Opera ve Balesi'nde özel bir konserle anılacak.

10 Kasım 2021 Çarşamba ve 11 Kasım 2021 Perşembe akşam saat 20.00’de Aydın Gün Salonu’nda seyirciyle buluşacak konser 1 bölüm olarak sunulacak.
Orkestra şefi Kıvanç Tepe’nin, Fahir Atakoğlu’nun “Live in İstanbul” albümünde yer alan eserlerinden yola çıkarak müziklerini düzenlediği ve hayata geçirdiği “Son Veda – Beni Hatırlayınız” konserini şef Kıvanç Tepe yönetecek.
Mustafa Kemal Atatürk’ün hikayesinin anlatıcı eşliğinde sunulacağı konserde piyano sanatçısı Onur Ermez ve ney sanatçısı Ercan Irmak konuk solist olarak yer alacaklar. Konserde koro sanatçısı Eda Bingöl Gürkan solist olarak söyleyecek. 
Metni Cennet Türker’e, rejisi Şahan Gürkan’a ait konserde anlatıcı ve solist olarak Leyla Ceren Koç ve Şahan Gürkan yer alıyorlar. 
Ali Murat Erengül’ün Mustafa Kemal, İpek İncekaş’ın Zübeyde Hanım rolünü üstlendikleri “Son Veda – Beni Hatırlayınız” konserinde Fikriye Hanım rolünde Leyla Ceren Koç var.
Koro şefliğini Raushan Baigulakova’nın yaptığı konserin başkemancısı Dilara Tanrıverdi Doğan. 
Küresel salgın kuralları gözetilerek verilecek “Son Veda – Beni Hatırlayınız” konserinin biletleri, biletinial internet sitesinden ve Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesinden alınabilir.
 

Samsunda 10 Kasım Son Veda Konseri