Samsun Devlet Opera ve Balesi Gala Günlerine Hazırlanıyor

TAKİP ET

Samsun Devlet Opera ve Balesi tarafından hazırlıkları devam eden 'Gala Konser' 18 Eylül 2021 Cumartesi ve 20 Eylül 2021 Pazartesi saat 20.00 de Samsun AKM Aydın Gün Sahnesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Konserde; Wolfgang Amadeus Mozart’ın “Sihirli Flüt”, “Figaro’nun Düğünü”, “Saraydan Kız Kaçırma” ve Giuseppe Verdi’nin “Aida”, “Maskeli Balo”, “Il Trovatore” operalarından bölümlerin yer aldığı konserde Georges Bizet’in “Carmen”, Giacomo Puccini’nin “Madama Buttefly”, Pietro Mascagni’nin “Cavalleria Rusticana” ve Aleksandr Porfiryeviç Borodin’in “Prens Igor” operalarından da bölümler seslendirilecek.
 
Murat Cem Orhan’ın şefliğinde gerçekleşecek “Gala Konser”de Zerrin Capelli, Mine Kurtoğlu, Seda Ortaç, Stare Çelebi, Ari Edirne ve Tuncay Kurtoğlu solist olarak yer alıyorlar.
 
Samsun Devlet Opera ve Balesi orkestrasından Canan Ünal’ın başkemancı olarak görev aldığı konserin ansamble solistleri ise Sezen Alanbay, Arsen Tekinmirza, Ecem Topçu, Volkan Binerbay, Berkcan Beniç, Hasan Çelik, Eray Dönmez ve Tuncay Kurtoğlu.
 
Gala Konser’in biletleri, www.biletinial internet sitesinden ve Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesinden alınabilir.
 

Samsun Devlet Opera ve Balesi Gala Günlerine Hazırlanıyor