Samsun Lovelet AVM Tiyatro Sahnesi perde diyor

TAKİP ET

Yaşar Gündem olarak 27 yıldır sahnedeyim. Samsun Sanat Tiyatrosu olarak 17 yıldır perde açıyoruz. Daha çok Anadolu'ya uzandığımız ve Avrupa turneleri ile biliniyoruz. Samsun'un adını layıkıyla taşıdığımızı ve tüm yurda kazıdığımızı düşünüyorum.

Samsun’da Lovelet AVM de bir tiyatro sahnesi açıldı. Bu kurumu hayata geçiren Mustafa Süzen’i alkışlıyorum. Alkışlamak yetmez bu düşünceyi ve bu girişimi hayata geçireni somut desteklemek gerek. Bu bağlamda Samsun Sanat Tiyatrosu olarak hafta da bir günümüzü Samsun’a ayırdık. Her hafta Pazar günü Samsun’da perde açacağız. Turne organizasyonları devam ederken, memleketi karış karış dolaşırken, artık her Pazar Samsun’da olacağız. Lovelet AVM de açılan bu sanat yuvasını canı gönülden desteklemek adına…!

Hasan Hüseyin Korkmazgil’den  GÖLGESİNDE ÇINARIN
Nazım Hikmet’den KUVAYI MİLLİYE DESTANI
Aziz Nesin’den  BİZ ADAM OLMAYIZ
Turgut ÖZAKMAN’dan ŞU ÇILGIN TÜRKLER  Sergileyeceğimiz oyunlar…

Ayrıca bu çatı altında ; Cumhur Kocaoğlu’nun yazıp yönettiği Neye Niyet Neye Kısmet , Eser akal’ın HAYAL ATÖLYESİ Kurumu ile sergileyeceği üretimleri
Ve Küçük eller kukla Tiyatrosu ile çocuklarımıza sunulacak oyunlar Ve misafir Tiyatrolar ile Sanatın kalbi olacak bir birlikteliği sizlerle paylaşmaktan onur duyarım.
Son söz olarak dostlarım Tiyatroya gelin, Tiyatrolar Akıllı telefonlardan ve Aptal kutusundan daha iyi ve daha insancıl ve size daha yakındır..
Birlikte olursak başaracağımızı unutmayalım. Burada bir sanat yuvasının açılması sizlerin katılımıyla güzelleşecek Ve Elbette bizlerin titiz üretimiyle Ve perde Samsun Lovelet AVM Tiyatro Sahnesi