Samsun Piazza AVM 19 Mayıs'ı kutluyor

TAKİP ET

Senaryosu Deniz Coşkun tarafından kaleme alınan, Murat Onbul yönetmenliğinde beyazperdede sevenleri ile buluşan ve kısa sürede müdavim kitlesini oluşturan '4N1K-2' filminin oyuncuları, Samsun Piazza AVM'ye 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamaya geliyor.

Genç kuşağın fenomen oyuncuları; Atakan İsmet Hoşgören, Erman Burak Yörük, Sırrı Sina Özer ve Gözde Mutluer, 19 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00 itibariyle hayranlarıyla Samsun Piazza AVM’de buluşacak, saatler  16:30’u gösterdiğinde ise  özel film gösterimine katılacaklar.

Yenilikleri, sürprizleri ve ağırladığı ünlü isimlerle ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli deneyimler sunan Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezi Samsun Piazza AVM, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, genç kuşağın fenomenleri 4N1K- 2 filminin oyuncularını ağırlayacak. 

Fabrika Yapım ve FOX’un yapımcılığını üstlendiği, 4N1K -2 filminin başrol oyuncuları Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer ve Gözde Mutluer saat 16:00 itibariyle hayranlarıyla buluşacak, 16:30’da ise özel gösterimle 4N1K -2 filmini izleyecekler.