Samsunlu doktordan duygu yüklü şiir kitabı

TAKİP ET

Çarşamba'nın Kızılot Köyü'nde Aile Hekimliği yapan Samsunlu Şair Bahri Oral, çıkardığı 'Dilimin Ucunda Yüreğim' yüreğim adlı şiir kitabı ile ayrı bir yeteneğini gözler önüne serdi. Şair Doktor Bahri Oral'ın, kızına yazdığı 'En Güzel Mavi' adlı şiiri dikkatleri üzerine çekiyor.

20 yıldan bu yana şiir yazan Samsunlu doktor Bahri Oral, eserlerini “Dilimin Ucunda Yüreğim” adlı şiir kitabında bir araya topladı. 1 buçuk yaşındaki kızı İlkim Ece’ye ithafen yazdığı ‘En Güzel Mavi’ adlı şiire kitabında öncelik veren Samsunlu Şair Oral, kitabının kapağı ile de adından söz ettiriyor.



BAHRİ ORAL HAKKINDA;

“Şiirler Zaten yazılmıştır. Şiir hayattır. Biz sadece yaşarız yazılmış şiirleri. Doğru zaman ve doğru mekanda doğum sancısı gibi gelir, çektiğin sancı ne kadar büyükse o kadar kıymetlidir şiir” diyen Samsunlu Şair Bahri Oral; 1975 yılında Samsun’da dünyaya geldi. Eğitim-öğrenim dönemini Samsun’da tamamladı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)’yü bitirdikten sonra Asarcık Merkez sağlık Ocağı’nda göreve başladı. Halen Samsun’un Çarşamba İlçesi Kızılot Köyü’nde Aile Hekimi olarak görev yapan evli ve iki kız çocuğu babası olan BAHRİ ORAL’ın şiirle tanışması da lise yıllarına dayanıyor.