Samsun'un renkleri Tepe Nautilus'a taşınıyor

TAKİP ET

İstanbul'un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, 22 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında 'Samsun Şehir Fotoğrafları' adlı sergiye ev sahipliği yapacak.

Tepe Nautilus AVM’de sergilenecek ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen “Samsun Şehir Fotoğrafları” sergisi sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Birbirinden değerli 20 adet fotoğrafın yer alacağı sergi Samsun şehrinin doğal güzelliklerini ve şehir siluetini yansıtacak.

Samsun’un güzelliklerini ve tüm renklerini bulacağınız “Samsun Şehir Fotoğrafları” sergisi, 5 Ekim tarihine kadar Tepe Nautilus ziyaretçilerine açık olacak.

 

Tepe Nautilus Hakkında

Tepe Nautilus, çatısı altında 40 uluslararası, 70’i aşkın ulusal markayı buluşturuyor. Yüksek teknoloji ile donatılmış akıllı bir binada işlevsel ve ferah bir tasarıma sahip olan Tepe Nautilus, 2 bin 700 araç kapasiteli akıllı otoparka sahip bulunuyor. 8 salonlu Cinemaximum’da sinema keyfi, Sports International’da spor, bowling salonunda eğlence, farklı kavramlarla tasarlanan 20 cafe, fast-food ve restoran da mutfak zenginliği, bebek bakım odası, sağlık odası, ambulans servisi gibi hizmetler sunan Tepe Nautilus, alışveriş keyfine yeni imkân ve kolaylıklar sağlıyor.