Sanata Dair Resim Sergisi Piazza AVM'de

TAKİP ET

Karadeniz'in en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi Piazza, sanatsever ziyaretçilerini 4-10 Aralık tarihleri arasında Atakum ve Fazılkadı Gençlik Merkezi Görsel Sanatlar öğretmeni Büşra Külekçi ve Öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisini görmeye davet ediyor .

Atakum ve Fazılkadı Gençlik Merkezi Görsel Sanatlar öğretmeni Büşra Külekçi ve Öğrencileri tarafından açılan resim sergisinde yağlı boya çalışmaları ve karakalem çalışmaları yer almaktadır. 

Sergide 50 adet eser yer almakta olup, eserler genç yeteneklerin özgün düşüncelerini, hayallerini, doğa gözlemlerini, gerçeklik ve kurguları arasındaki ilişkiyi tuvale yansıttıkları eserlerden oluşmaktadır.

Daha önce açılan sergiler ise ; FeminArt Kadın Sanatçılar Derneği 19 Mayıs'ın Ruhu Renklerimizde Resim Sergisi, Şehit Öğretmen Yusuf Elitaş Anısına 15 Temmuz Resim Sergisi, Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı Düşler Atölyesi Resim Sergisi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Zehra Sengir ve öğrencileri Resim sergisi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Murat Ağçiçek Öğrencileri Yılsonu Sergisi,  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mezuniyet Sergisi, Renklerin Ahengi Resim Sergisi