TRT'de Canik Rüzgarı

TAKİP ET

Samsun'u yurt dışında da verdiği konserlerle başarıyla temsil eden Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, TRT'nın konuğu oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Avusturya'da yaşayan gurbetçi Samsunlulara verdiği konserle dikkat çeken Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Samsun'un adını duyurmaya devam ediyor. Şefliğini Yavuz Özkaran, orkestra şefliğini ise Murat Camadan'ın yaptığı topluluk, Erzurum'da TRT Türkü kanalının konuğu oldu.

CANLI YAYINA KONUK OLDULAR

Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, canlı yayınlanan 60 dakikalık "Bizim Eller" programında Samsun ve tüm yörelerden türküleri başarıyla seslendirdi. Yine aynı günün akşamı TRT Müzik kanalında canlı yayınlanan "Yare Söyle" programının konuğu olan topluluk, Samsun'a ait türküleri başarıyla seslendirdi.

ŞEHRİN TANITIMINA KATKI

Canik Belediyesi'nin kültür ve sanata önem verdiğini belirten THM Topluluğu Şefi Yavuz Özkaran, "Başkanımız Sayın Osman Genç, kültür ve sanata verdiği destekle şehrimizin de tanıtımını sağlıyor. Gerek yurt dışında olsun, gerekse ülkemizin farklı şehirlerinde olsun şehrimizi başarıyla temsil ediyoruz. Bu kez TRT'nin konuğu olarak ilçemizin ve şehrimizin tanıtımına katkı sağladık" dedi.