Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastanesi İkiztepe Sağlık Zirvesi'nde

TAKİP ET

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen İkiztepe Sağlık Zirvesi'ne Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastanesi de katıldı.

Sağlık zirvesinin son gününde, Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastanesi yurtdışından gelen misafirleri ağırladı. 
Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastanesi’nin gerçekleştirdiği ikili görüşmelere, Azerbaycan, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Rus Federasyonu, Taşkent, Özbekistan ve Moldovalı gibi Ulusal ve uluslararası çok sayıda yabancı katılımcı yer aldı. VM Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği’nden Prof. Dr. Davut Albayrak, konuşmacı olarak zirvede yer aldı. 
Gerçekleşen sağlık toplantısına VM Medical Park Samsun Hastanesi’nden Genel Müdür Dr. Mustafa Şen, Medikal Direktör Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, Başhekim Dr. Şafak Aygül, Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst, Kurumsal Tanıtım Bölge Müdürü Güven Erol; Liv Hospital Samsun’dan Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut ve hastane yöneticileri katıldı. 
Toplantıda Liv ve VM Samsun hastanelerinin verdiği hizmetlerle alakalı sunum yapan Genel Müdür Dr. Mustafa Şen, “2009 yılında VM Medical Park Samsun Hastanemiz ve 2017 yılında da Liv Hospital Samsun ile Samsun’da hizmet vermeye başladık. İki hastanemiz de MLP Care Sağlık Grubu’nun üst düzey hizmet veren en büyük hastanelerinden oldu ve Karadeniz’de birer marka haline geldi. Sahip olduğumuz deneyim, uzman kadro ve ileri teknoloji ile ülkemizin sağlık turizmine ciddi anlamda katkılar sunmaktayız. Yurt dışında referans gösterilen, yurt içinde de en çok tercih edilen sağlık kuruluşları arasında olduğumuz için gururluyuz” diye konuştu.