Gözde Ançel kimdir? Gözde Ançel fotoğrafları! Gözde Ançel Saklı Bahçelerim

TAKİP ET

Bir çok sanatçıya şarkılar veren Gözde Ançel uzun zamandır üzerinde çalıştığı düet albüm projesinin ilkini tamamladı.

Aslen elektrik elektronik mühendisi olan Gözde Ançel kimdir? uzun zamandır yurt dışında yaşam sürmektedir ve profesyonel müzik hayatı Ferhat Göçer’in başlattığı beste yarışmasında birinci olmasıyla başlamıştır.
Buray şarkılarının söz ve bestecisi olarak tanıdığımız Gözde Ançel, Samet Aydın’la ortak bir çalışmaya imza atarak müzik dünyasında biz de varız diyor.
Ahmet Can Tekin yönetmenliğinde ilk şarkıları olan ‘Saklı Bahçelerim' e klip  çeken  ikili,  bu çalışma için Patara’ya giderek uçsuz bucaksız sahilde kum fırtınası arasında şarkıyı kliplendirdi.

Sefo ve Capo'dan İsabella! İsabella şarkı sözleri


Klipte 2 ayrı evrende birbirlerini arayıp, 3. Evrende buluşan sevgiliyi canlandıran ikili oldukça farklı bir klibe de imza attı.
Ardından beğenilen sanatçı Buray’la ardı ardına yaptığı dört albümde de bütün şarkılarına  imza atarak ve diğer başarılı çalışmalarıyla da müzik dünyasında adından sıkça bahsettirmiştir.
Birlikte büyük başarıları hedefleyen Gözde Ançel ve Samet Aydın müzik dünyasında daha şimdiden yeni bir ikili doğuyor şeklinde yorumlandı.

Gözde Ançel nereli, Gözde Ançel kaç yaşında, Gözde Ançel evlimi?

Gözde Ançel, Ankara’da doğdu, ilk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Liseyi Ankara Atatürk Lisesi’nde bitirdi.  Gazi Üniversitesi Elektrik Elektronik mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamladı ve  Yüksek lisans yapmak için Avustralya’ya yerleşti, Melbourne'de Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında yüksek lisansını tamamladı. 

Samsunlu Müteahhitler Konut fiyatlarındaki yüksekliğe karşı öneri sundu


Bugün hala mühendisliğe yarı zamanlı olarak devam eden Gözde Ançel için müzik her zaman daha büyük bir tutku oldu. Çok küçük yaşlardan itibaren sözler yazıp şarkılar yapıyordu, 2008 yılında Avustralya’da tanıştığı müzisyen arkadaşı Buray Hoşsöz ile biriktirdiği eserlerini hayata geçirme kararı aldılar. 2011 yılında “Unutmuş Çoktan” adlı eserle Ferhat Göçer’in Besteni Yolla yarışmasına katılan Ançel ve Buray, güzel bir başarı elde ettiler ve Gözde Ançel’in profesyonel olarak müzik hayatı başlamış oldu. Bu başarının ardından Buray’la çalışmalara devam eden Ançel, Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler verdi. İkili bir yandan da 2015 yazında Buray’ın “1 Şişe Aşk” ismini verdikleri albümünü tamamladılar. “1 Şişe Aşk” çok kısa sürede yüzbinlerce hayran kitlesine ulaştı,Gözde Ançel ve Buray bu albümle müzik dünyasında isimlerini duyurdular. Albümde yer alan 8 şarkının sözleri Gözde Ançel, besteler ise Gözde Ançel ve Buray’ın imzasını taşıyor.
Buray’ın Sahiden, Kehanet ve Başka Hikayeler albümlerindeki bütün eserlerde de söz ve müzikte Gözde Ançel'in imzası vardır. 
Sanatçı, Buray’ın albüm çalışmaları yanı sıra Demet Akalın, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali, Ferhat Göçer, Funda Arar, Koray Avcı, Özgün, Eli Türkoğlu, Ayşe Çınar, İbrahim Şevki, Babutsa gibi bir çok  başarılı sanatçıyla da Buray’la birlikte yaptıkları eserleri paylasmıştır. İkili bu çalısmaların yanı sıra bir çok dizi, reklam ve filme yaptıkları, müziklerle katkı sağlamıştır. 
2019 yılından bu yana Şan eğitmeni İrem Derlen'den aldığı vokal eğitimleriyle müzikal alt yapısını daha da güçlendiren Gözde Ançel, 2020 yılında müzisyen arkadaşı Samet Aydın ile birlikte kendi adına olan ilk proje albümünü yayınlama kararı almıştır. 2022 yılında yayınlanacak olan düet albüm için ikili, Mustafa Başal aranjörlüğünde 8 adet şarkı hazırladılar. Gözde Ançel'in kurduğu prodüksiyon şirketi Anchelmusic adı altında yayınlanacak olan albümün prodüktörlüğünü yine Gözde Ançel kendisi üstlenmiştir. 
İkinci proje albümünü de Samet Aydın'la hazırlayacak olan Gözde Ançel, Buray ile olan müzikal iş birliğine de devam etmektedir. Bundan sonra kendi şarkılarından oluşan bir çok yeni proje ile de müzikal hayatına daha yoğun bir şekilde devam edecektir.

Gözde Ançel nereli