Altın Meşe Park sezona damgasını vurdu

TAKİP ET

Samsun Canik İlçesinde bulunan Altın Meşe Park restorant, cafe, düğün salonları ile Karadeniz Bölgesinde müşteriler tarafından en çok tercih edilerek sezona damgasını vurdu.

Altın Meşe Park Reklam ve Tanıtım Müdürü Canan Özkoçak "Altın Meşe Park restorant, cafe, düğün salonları ile Karadeniz Bölgesinde müşteriler tarafından en çok tercih edilerek sezona damgamızı vurduk. Türk mutfağının özenle seçilmiş lezzetlerini kalite ve hijyen ilkesi ile siz değerli konuklarımızla buluşturduğumuz Altın Meşe Park da deneyim ve prestijin lezzetin markası olmaya devam ediyoruz. Sevdiğimiz iki güzelliği; lezzeti ve keyfi daha çok tatmak ve yaşatmak için başladığımız yolculuğumuzu, yaşadığımız şu günlerde bizlere sadece Samsun değil, Türkiye'nin bütün bölgelerinden gelen müşterimiz başarılı olduğumuzu ıspatlıyor. Müşterilerimiz en güler yüzlü, en leziz ve mükemmelliyetçi mekanı olmanın gururunu bizlere yaşatıyorlar. Deneyimin damak tadıyla bütünleştiği Altın Meşe Park ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile Samsun Canik ilçesinde hizmetimize devam ediyoruz.


GARANTİ VERİYORUZ

Temellerini iyi niyet ve bulmak istediğimiz servisi vermeyi hedefleyen bir sistemle planladığımız Altın Meşe Park, sizlerin takdiri ve desteğiyle kendisine özgü mutfağı, cafe, ve düğün salonları   ve seçkin organizasyonlarımızla en mükemmel hizmeti vermek amacıyla yapılan mekana sahip olmaktan da mutluyuz. Altın Meşe Park ailesi olarak müşterilerimizin desteklerine, takdirlerine ve mükemmele olan tutkumuzu daima canlı tutan yüreklendirici, içten yaklaşımınıza teşekkür ederiz. İş yemeklerinizi, aile toplantılarınızı,öğlen yemeklerinizi ve düğün organizasyonlarınızı ayrıcalıklı hizmeti ile siz seçkin konuklarımızın nezih bir ortam da huzurlu ve keyifli zamanlara dönüştürmeye her zaman hazırız. Hem yaratıcı, hem sakin, hem de her şey lezzetli olur mu, demeyin. Altın Meşe Park hepsini bir arada bulacağınızın garantisini bizzat veriyoruz. Lezzetli yemeği, güzel bir ambiansta, kaliteli bir müzikle servis ediyoruz. İster kahvaltı, ister öğle yemeği, ister kahve molası Altın Meşe Park size günün her saati sımsıcak bir kucak açıyor. Restorantımızın en dikkat çeken özelliği ise; yemeklerde kullanılan ürünlerin yerel ve mevsime uygun olarak seçilmesidir. Güler yüzlü ve deneyimli personelimizle bizleri tercih eden siz konuklarımıza teşekkür ederiz '' dedi.

altın meşe park iletişim