Aşure Özsüt Yeşilyurt ve Bulvar AVM'de yenir!

TAKİP ET

Buğdaydan fasulyeye, cevizden kayısıya kadar birbirinden farklı malzemelerin şaşırtıcı ve bir o kadar da mükemmel uyumuyla ortaya çıkan aşure ile kavuşmanın zamanı geldi! Bu yıl 11 Ekim'e denk gelen Aşure Günü'nde, bereketin, paylaşımın ve sevginin sembolü olan aşure tatlısından yemek isteyenler Özsüt Yeşilyurt ve Bulvar AVM de soluğu alıyor.

Yeni yıl takvimlerinde bayramlar, resmi tatiller ile birlikte gözlerimizin aradığı özel bir tarih daha vardır: Aşure Günü. Kaselere doldurulup dağıtılan aşure, kokusuyla apartmanı sararken, bereketin, paylaşımın ve sevginin sembolü olur. Aşure bu yıl da, 11 Ekim’e denk gelen Aşure Günü’nden, Muharrem Ayı’nın bitiş tarihi olan 31 Ekim’e kadar sofralarımızın baş tacı olacak.
Özsüt Yeşilyurt ve Bulvar AVM ustaları tarafından özenle seçilen malzemeler ve kuru meyvelerle hazırlanan aşure, pirincin özel değirmenlerde öğütülmesiyle hazırlanan sübye ile doygun bir lezzet sunacak.
Buğdaydan fasulyeye, cevizden kayısıya kadar birbirinden farklı malzemelerin mükemmel uyumuyla ortaya çıkan aşure, tatlıların en güzellerinden biri ancak hazırlaması da bir o kadar zahmetli. Sadece Aşure Günü’nde değil, yılın her gününde bu özel tatlıyı sunan Özsüt ile aşure severler istedikleri her an bu özel lezzet ile buluşabilir.

Özsüt Yeşilyurt ve Bulvar AVM