Baht Oyunu 10. Bölüm'de neler olacak!

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu bu akşam 10. bölümü ile ekranlara gelecek.

Baht Oyunu 10. bölüm ile 24 Ağustos akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’in oynadığı Baht Oyunu 10. son bölümde; Ada, Meltem’in izini sürmeye çalışırken yanı başında bir anda Bora’yı bulur.

Ada, Bora’nın evinde Meltem’i bornozla görünce neye uğradığını şaşırarak çılgına döner. Bora’yı kıskandığını kendine bile itiraf edemeyen Ada ile Meltem arasında amansız bir mücadele başlar. Bora iki kadın arasındaki savaşın tam ortasında kalacaktır. Ada Boraya aşık olduğunun ve kıskandığının farkına varmaya başlayacaktır.

Ada, Meltem’i yıldırmak için kurduğu plana Tuğçe’yi dahil eder. Ada’nın planı işlediği gibi ikili Meltem’i şirketten uzak tutmanın bir yolunu da bulur. Ada ve Tuğçe’nin çabaları Rüzgar’ın da dikkatinden kaçmamaktadır. Rüzgar, Tuğçe’nin Meltem’e öfkesinin sebebini sorgulamaya başlar. Ada, Melteme unutulmaz bir ceza vererek şirketten uzaklaşmasına sebep olacaktır. Meltem'in şirkete girmiş bir ajan olduğunu tüm aileye göstermek için elinden geleni yapacaktır. Bora ise Ada'nın kıskançlıklarını farkedecek ve bundan memnun olacaktır.
Baht oyunu bu akşam Kanal D ekranlarında ...

baht oyunu