Barbaros Yoloğlu Samsun'da, Masterchef Barbaros kimdir?

TAKİP ET

Masterchef 2020'de finalde yarışan Barbaros Yoloğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti.

Barbaros Yoloğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette Yoloğlu, Başkan Demir'e yarışma sürecinde yaşadığı bazı anıları anlattı. 
Başkan Demir ziyaret sonrası sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında şehrimizi gururla temsil eden ve azmiyle tüm ülkede hayranlık uyandıran hemşehrimiz Barbaros Yoloğlu'nu belediyemizde ağırladık.
Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ediyor, hayatında başarı dolu yıllar diliyorum." dedi.

Masterchef Barbaros kimdir? Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
Samsun’un Alaçam ilçesinde 1994 yılında doğan Barbaros Yoloğlu, liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile yakından ilgilenmiştir. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi’ne gitmeye karar veren Yoloğlu, bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışmış; ardından üniversite eğitimini almak için gittiği Erzurum’da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etmemiştir.
2 sene önce tekrar mutfakta çalışmaya başlayan Barbaros Yoloğlu, kariyer planlarını gerçekleştirmek ve hedeflediklerini elde etmek için MasterChef’e başvurmuş, ana kadroya dâhil olmaya hak kazanarak, bu sezonun 16 yarışmacısından biri olmuş ve finalde rakibine elenmiş ikinci olmuştur. 

Masterchef Barbaros kimdir