Betül Balcı ile Furkan Köseoğlu dünyaevine girdi

TAKİP ET

Sosyolog Yüksek Lisans Öğrencisi Betül Balcı ile Harita Mühendisi Furkan Köseoğlu Canik Meşe Tesislerinde düzenlenen düğün merasiminin ardından mutluğa yelken açtılar.

Samsunlu, Sinop Erfelek İlçe Özel İdare Müdürü Erol Balcı ve evhamımı Fatma Balcı çiftin Sosyolog Yüksek Lisans Öğrencisi kızılları Betül Balcı ve Emekli Öğretmen İsmail Köseoğlu ve evhamımı Melike Köseoğlu çiftin Harita Mühendisi oğulları Furkan Köseoğlu ile mutluluğu yakaladı. 
Düğün merasimine Balcı ve Köseoğlu ailesinin yanı sıra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner,Sinop Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Canik  Belediyesi Başkan Yardımcısı Muzaffer Emuce, Canik ilçe Mal Müdürü Canan Taşkaya, Erfelek Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Nazmi Hürriyet Kanbur, MHP Erfelek ilçe Yönetim Kurulu Başkanı Enes Özgenç, Erfelek Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ziya Dilsiz, Erfelek Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Nihat Çetinkaya, Erfelek Mahalle Muhtarları İzzet Kar, İsmet Keleş, Ali Odacıoğlu, Durmuş Çetinkaya, Bayram Ali Canlı, Bülent Koca, Erol Türkoğlu ve Erfelek İlce Özel İdare Müdürlüğü şantiye personelleri katıldı. 
Betül Balcı Furkan Köseoğlu çifti,“ Ömür boyu unutamayacağımız. Bu güzel günümüzde bizimle birlikte olan davetlilerimize teşekkür ediyoruz ”dedi.  
Köksal ÖNER

Betül Balcı ile Furkan Köseoğlu dünyaevine girdi