Blue Diamond ile Blue Friday Zamanı!

TAKİP ET

İndirimlerin en güzeli hediyelerin en benzersizi ile buluştu. Blue Diamond 20 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında mükemmel bir kampanya planladı.

Tüm alışverişlerde net %50 indirimle şimdi Türkiye’nin en güzel pırlantalı mücevherlerine sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmek için daha iyisi olamaz! Blue Friday ile hemen alışverişe başlayın ve birbirinden güzel sertifikalı pırlantalara sahip olun. Blue Diamond kalitesi ve fiyat avantajlarıyla alacağınız tüm pırlantalar hologramlı mücevher sertifikasına (Blue Certificate) sahiptir. Sertifikanız internetten verdiğiniz siparişinizle birlikte gönderilir.

Eşsiz güzellikteki koleksiyonları ile Blue Diamond müşterileri için en kusursuz pırlantaları seçer. Bir ürüne değerinden daha fazla vermemek için, en uygun pırlantalı mücevherler için adres Blue Diamond mağazaları ya da internet sitesi… Peki bunu nasıl başarıyoruz? Blue Diamond Türkiye’nin lider pırlanta üreticisidir. Bu nedenle Blue Diamond’dan yapacağın her alışverişte kazançlı olan siz olursunuz. Kendi tarzınıza uygun bir tasarımı mutlaka bulacaksınız. 

Kusursuz mücevher parçasını seçmek, tarzın, kişisel zevkin ve ayırabileceğiniz bütçenin dikkatli bir şekilde değerlendirilmesini gerektirir. Çoğu zaman yüzlerce seçenek arasında kendinizi kaybolmuş hissedebilirsiniz. Fakat özel kategorileri ile Blue Diamond bu kafa karışıklığınızı en güzel şekilde giderir. Onlarca seçenek arasından size uyanı mutlaka bulursunuz. Özel indirim teklifleri ve kampanya dönemleriyle Blue Diamond her zaman sizi düşünüyor.  

Kadınların narin boynuna, bileklerine ve parmaklarına en yakışan pırlantalar. Çünkü ışıltıları ve cazibeleriyle kadınları büyüleyip mücevher dünyasında başrolü kaptılar. Vazgeçilmez anlarda yanınızda her zaman bir Blue Diamond mücevher var…

Bir ömür sürecek mutluluğun hatıralarını parmaklarınızda yaşatan özel tasarım pırlanta yüzükler de her zaman büyüleyici görünmenizi sağlayacak. Müşteri memnuniyetini odağına alan Blue Diamond her sezon cazip tekliflerle sizleri bekliyor. Her şeyin en güzelini hak eden kadınlar için üretilen özel koleksiyonlar sizi büyüleyecek. Özel tasarımlardan hayallerinizdeki stili bulun. Daha büyüğüyle değiştirmek istediğinizde Blue Diamond 365 gün yanınızda. Acele edin 20 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında Blue Friday indirimlerini sakın kaçırmayın!

Blue Diamond kampanya