Buray ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde

TAKİP ET

Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşacak.

Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak. İlk albümü “1 Şişe Aşk”tan bu yana hızla yükselen, şarkıları listelerden düşmeyen ve konserleriyle şehir şehir gezen sanatçı, Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri kapsamında 4 Ağustos’ta gerçekleşecek konser için İstersen, Sen Sevda mısın, Aşk mı Lazım, Kabahat Bende gibi sevilen şarkılarından oluşanrepertuarın yanı sıra sürprizleriyle de adından söz ettirecek.
Bu büyülü atmosferde şarkılarını seslendirecek Buray, “Harbiye konserimiz için heyecanımız büyük. Bugüne kadar yaptığım en büyük konser olacak. İnsanların gözlerini sahneden alamayacağı bir şov hazırlıyoruz” diyor.
4 Ağustos akşamı muhteşem enerjisi, güçlü yorumu ve sahne şovlarıyla Harbiye’de Buray rüzgarı estirirken, dillerden düşmeyen şarkıları bu kez açıkhavada İstanbul’un seslerine karışacak.


Buray kimdir? Şarkıcı Buray ASLEN NERELİ VE kaç yaşında?

15 Haziran 1984 tarihinde KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da dünyaya gelen Buray'ın tam adı Buray Hoşsöz'dür. Lise eğitimini Türk Maarif Koleji'nde aldıktan sonra, üniverite eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümü'nde tamamlamıştır.

Büyük Britanya'daki Glamorgan Üniversitesi’nde Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine yüksek lisans eğitimi de yapan Buray, Avustralya’da tanıştığı söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atmış, başta Ferhat Göçer'in “Unutmuş Çoktan” şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler vermiştir.

2015 yılında, Melbourne’daki stüdyosunda ilk albümü "1 Şişe Aşk" için çalılışmalar yapan Buray, Haluk Levent, Kuzey, Rober Hatemo, Soner Arıca, Gökhan Tepe, Berksan, İzel gibi birçok sanatçıya Kıbrıs konserlerinde gitarist olarak eşlik etti. Solistliğini üstlendiği “Sensitive Vibrations” grubuyla ve “Acoustic Ceremony” projesiyle birçok konser veren Buray, geniş ve modern İngilizce repertuvarı ile büyük ilgi gördü.