Caroline Yılmaz yeni şarkısı Sinan Akçıl! Caroline kimdir?

TAKİP ET

Son dönemlerin yükselen ismi Caroline Yılmaz yeni şarkısını Sinan Akçıl ile düet yaptı. Sözü-müziği Akçıl'a ait olan şarkının hikayesi ortaya çıktı.

Caroline Yılmaz geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı için düet yaptığı Sinan Akçıl ile kameralarının karşısına geçmişti. Sözü-müziği Akçıl’a ait olan  şarkının  hikayesi ortaya çıktı. Şarkının ismi ise tanıtım haberini yollayan danışmanlık firması tarafından net olmadığı için açıklanmadığı öğrenildi.
Evlilik teklifi üzerine yazılmış şarkı ilk önce iddiaya göre Demet Akalın’a gitmiş hatta şarkıcı okumuş ama son dakikada Sinan Akçıl şarkıyı Akalın’a vermekten vazgeçmiş. Sonrasında Akçıl şarkıyı Caroline Yılmaz’a vermiş hatta vermekle kalmayıp bir de stüdyoya girip beraber okumuş.
Üzerinden aylar geçtikten sonra şarkıyı yeniden isteyen Demet Akalın ise, şarkının Caroline Yılmaz’a gittiğini duyunca Sinan Akçıl’dan başka bir şarkı aldığı söyleniyor.

Caroline Yılmaz kimdir? 
Türkan Şoray'a benzerliğiyle ve yakın zamanda Serdar Ortaç'la olan başarılı düetiyle adından söz ettiren Caroline Yılmaz kimdir? Caroline Yılmaz politikacı bir ailenin kızı olarak 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde öğrenim hayatına başlamış ve 2005 yılında tamamlamıştır.
Üniversite eğitiminin ardından sonra profesyonel iş hayatına atıldı. Caroline yedi yıl boyunca Almanya'nın en büyük medya holdinglerinden birinin Türkiye iş geliştirme bölümünün yönetimini üstlendi.
Holdingin Türkiye yatırımlarını yöneten ve kurum hedeflerini gerçekleştiren 37 yaşındaki Caroline bir dönem CEO danışmanlığı yaparak kendi işini kurmak konusunda da girişimlerde bulundu.
Koç Koleji'nin yabancı dil bölümünden mezun olan Caroline Yılmaz, İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.
Bir dönem TV 8,5’ta yayınlanan Caroline Show programında da çok sayıda ünlü ismi konuk etmiştir. 

Caroline Yılmaz yeni şarkısı Sinan Akçıl