Çukur'da pusuya düşen Cumali öldü mü?

TAKİP ET

Bu hafta Çukur severleri şok bir sahne karşıladı. Azer'in adamların kurduğu pusuda Cumali Koçovalı mermilerin hedefi oldu. Cumali, kardeşi Kahraman'la aynı kaderimi paylaşacak!

Necip Memili Çukur’dan Ayrılacak mı?
Ay Yapım’ın imzasını taşıyan Çukur dizisinde son haftalarda yaşanan ayrılıklar izleyicinin çokça tepkisi çekti. Özellikle Çukur’un öz evladı Kemal’in yani Uğur Yıldıran’ın ölerek diziden ayrılması milyonlarca Çukur sever tarafından tepki ile karşılandı. Bunlar yetmezmiş gibi bir de Çukur dizisinin 16 aralık pazartesi akşamı ekranlara gelen 3. sezonun 13. bölümünde Raşit Fazlullah ile görüşmeden çıkan Cumali ve Selim Koçoalı Azer’in adamları tarafından saldırıya uğrar.

Necip Memili kimdir?

Cumali'nin vurulduğu sahne Çukur 3.Sezon 13.Bölüm - Tekerrür Eden Acı Saldırı

Bilindiği üzere Çukur’da Yamaç Koçovalı Azer’in kardeşini öldürmüş ve Azer’e büyük bir acı yaşatmıştı. Azer’in elinde Yamaç’a sıkma şansı varken Azer Yamaç’a değil Yamaç’ın abisi Cumaali’ye sıktırmıştır. Bunun nedeni de Yamaç’ın da kendisi gibi kardeş acısını yaşamasıdır. Peki Azer’in planları tutacak mıdır? Yamaç kardeş acısı çekecek midir? Cumaali Koçovalı ölecek midir?

Çukur 3.Sezon 14.Bölüm Fragman - 3 Şok Birden! Çukur Analiz

Necip Memili Çukur’dan Ayrılacak mı?
Dizi sektöründe haber almak zordur; çünkü hiç bir yapımcı dizisinde büyünün bozulmasını istemez; ancak Çukur dizisi o kadar geniş kadrolu bir dizi ki yapımcının tüm ekibi bilgi sızdırmaması konusunda kontrol etmesi çok zor nitekim bilgi sızıyor da Çukur’un çekildiği Balat mahallesinden.
 
Cumali Baba mı Oluyor?
Bize gelen bilgilere göre Necip Memili Çukur’dan kesin olarak ayrılmayacak; hatta Necip Memili ve Cumaali Koçovalı severlere güzel de bir haber verelim ilerleyen haftalarda Cumaali baba olacak. Yani yeni bir Koçovalı daha doğacak Çukur’da. İlerleyen haftalarda Damla Koçovalı’nın hamile olduğu ortaya çıkacak.

Kaynak: diziseti.tv

Cumalinin vurulduğu sahne