Demet Akalın Var Mısınız Yok Musunuz'da yarıştı

TAKİP ET

İlker Ayrık sözünde durdu ve geçtiğimiz hafta kendisine kurabiye vermeyen Mona'ya inat yarışmacılardan birini değil, Demet Akalın ve Okan Kurt'u 'Var Mısınız Yok Musunuz'un bu akşamki bölümünde sürpriz yarışmacı olarak yarıştırdı.

Demet Akalın ve Okan Kurt’a kızları Hira da katıldı!
Müzik kariyerinin 20.yılını kutlayan Demet Akalın’a kutu seçimlerinde kızı Hira destek oldu. “Var Mısınız Yok Musunuz” yarışmasının gelmiş geçmiş en küçük yardımcı yarışmacısı Hira yaptığı kutu seçimleri ile anne ve babasının yüzünü güldürdü...
Okan Kurt’un kısa zamanda zorlu bir yarışmacıya dönüştüğü, Demet Akalın şarkıları ile eğlencesine doyulmayan bu bölümle İlker Ayrık’la “Var Mısınız Yok Musunuz” Pazar gecesi saat 20.00’da Star ekranında…

İlker Ayrık, “Var Mısınız Yok Musunuz” diyerek bu sezona da damgasını vuruyor!
Yeni ve farklı bir içeriğiyle ekrana gelen yarışma programında bu kez çiftler yarışıyor! “İlker Ayrık oyunları” da yarışmayı bambaşka bir eğlenceye taşıyor.

Muhteşem ödüller...
‘Var Mısınız Yok Musunuz’da ‘500.000’ TL para ödülünün yanı sıra araba ödülü de yer alıyor.
Dünya’nın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım’ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, “Var Mısınız Yok Musunuz” cumartesi ve pazar akşamları 20.00’da Star’da!

Var Mısınız Yok Musunuz