Deniz Çakır EDHO'ya geri mi dönüyor!

TAKİP ET

Deniz Çakır, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisine geri mi dönüyor? EDHO'da Naz Elmas diziden ayrılırken Hızır Çakırbeyli'ye söylediği sözler Deniz Çakır karakterinin dönüşü olarak algılandı. Peki Deniz Çakır yani Meryem karakteri Eşkiya dünyaya Hükümdar Olmaz'a dönecek.

Deniz Çakır, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geri mi dönüyor? EDHO'da Naz Elmas diziden ayrılırken Hızır Çakırbeyli'ye söylediği sözler Deniz Çakır karakterinin dönüşü olarak algılandı. Peki Deniz Çakır Eşkiya dünyaya Hükümdar Olmaz'a dönecek mi? ya Müjde Uzman ya deniz Çakır dönüyor! ATV ekranlarında yayınlandığı günden beri en yüksek reyting izlenmelerini alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, seyirciyi dinliyor. Sevda Meftun karakteri son bölümde Hızır'a veda ederek diziden ayrıldı. 
Naz elmas'ı geldiği günden beri sevmeyen izleyici, Deniz Çakır'ı çok istiyor. Deniz Çakır EDHO'ya dönecek mi bilinmiyor ancak Müjde Uzman kesin olarak geri dönüyor. 
Müjde Uzman geri dönüyor
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni kadın jön olarak Müjde Uzman anlaşma sağladı. İlk sezonda yer aldığı diziden çıkan Müjde Uzman karakteri çocuğuyla birlikte diziye geri dönecek. Deniz Çakır bu sezon olmasa da gelecek sezon için gelebilir. 

Deniz Çakır EDHOya geri mi dönüyor!